3 ideje za prvomajski izlet z mBills

26/04/2023

»Kam gremo pa danes?« je vprašanje, ki se nam porodi takoj, ko zunaj posije sonček in postane toplo. Prvomajske počitnice so tukaj in nič ni boljšega, kot če jih izkoristiš za raziskovanje naše prelepe Slovenije. Najprej na sonček na sprehod, potem pa še nekaj dobrega pojest in dan je dobro izkoriščen! V tem blogu ti predstavljamo 3 ideje za izlete, ki jih zagotovo ne smeš spregledati.

S čim pa je najbolj pametno začeti dan? S kavico s Petrola seveda! Pred daljšo vožnjo lahko tako gorivo kot kavico poravnaš z mBills. Na vseh tvojih dogodivščinah pa naj te spremlja tudi kartica mBills Mastercard®.

1. Tolminska korita in dolina Soče

Soča je z njeno smaragdno barvo brez dvoma ena najlepših slovenskih rek, Tolminska korita pa so ena najbolj znanih naravnih znamenitosti v Sloveniji. Gre za slikovito sotesko, ki jo je izdolbla reka Tolminka, in ponuja številne lepe razglede, naravne bazene, slapove in kristalno čisto vodo. Obiskovalci se lahko sprehodijo po lesenih mostičkih, ki so speljani nad reko, med potjo pa lahko vidijo številne slapove. Primerna so za obiskovalce vseh starosti in so še posebej priljubljena med pohodniki in ljubitelji narave. Za še bolj enostavno plačevanje na tvojem izletu pa poveži kartico mBills Mastercard s telefonom ter samo prisloni in plačaj!

2. Jelenov Greben

Jelenov Greben je slikovit hrib v osrčju Kamniško-Savinjskih Alp. Ena najbolj priljubljenih pohodniških poti vodi na vrh hriba, od koder se ponujajo panoramski razgledi na okoliško pokrajino. Pot je dobro označena in primerna za pohodnike vseh ravni, čeprav so nekateri odseki lahko strmi in kamniti. Po poti se lahko naužiješ svežega gorskega zraka in občuduješ slikovito lepoto pokrajine, ob prihodu na posest pa te pričaka tudi čreda prisrčnih živali: okoli 100 jelenov, košut ter mogočnih muflonov. Privošči si še kosilo v bližnji restavraciji in plačaj s kartico mBills Mastercard.

3. Kolesarska pot ob reki Muri

Kolesarska pot po reki Muri se začne v kraju Radenci in poteka ob reki Muri skozi prelepe kraje kot so Gornja Radgona, Veržej, Ljutomer in mnoge druge. Pot je primerna za kolesarjenje vseh starosti in je dolga približno 80 km. Na poti boš lahko občudoval/-a naravne lepote ob reki Muri, kulturno dediščino ter se ustavil/-a v restavracijah in kavarnah ob poti. In najboljši del? Poveži kartico mBills Mastercard s pametno uro in denarnico pusti kar doma!

Upamo, da ti kakšna ideja pride prav za tvoj naslednji izlet! V mBills želimo, da vsak dan izkoristiš za ustvarjanje najlepših trenutkov, pri tem pa ti kjerkoli in kadarkoli lahko pomaga uporaba mobilne denarnice mBills in kartice mBills Mastercard.

Kam se boš pa ti odpravil/-a?

MBILLS nikoli ne počiva! Prijavi se in ne zamudi nobene novosti, ki smo jo pripravili zate.

prijava na e-novice MB