Zadeni čisto novi iPhone7 s Hal mBills!

19/09/2016

V nagradni igri, ki traja med 19.9. in 19.10., bomo podelili novi iPhone 7. Vse kar moraš storiti je, da s Hal mBills opraviš plačilo v študentskem Kampusu v Ljubljani, kjer si boš urejal študentske bone.

Kdo lahko sodeluje?

Sodeluje lahko vsak uporabnik Hal mBills. Navdih za akcijo ste bili študentje, ki poročate, kako vam Hal mBills pride prav za hitro nakazovanje denarja med prijatelji ter enostavno plačilo kavic med odmori. Zato smo se povezali s Kampusom in vas želimo za uspešen začetek študijskega leta nagraditi z iPhone 7.

Kako sodelujem?

Če še nisi, si brezplačno naloži aplikacijo Hal mBills na svoj telefon.

App store google play

V nagradni žreb bo vključen vsak, ki je s Hal mBills opravil vsaj eno plačilo v študentskem Kampusu. Več plačil kot opraviš, večje so tvoje možnosti v žrebu. Enostavno.

Med 19.9. in 19.10 v študentskem Kampusu najdete tudi stojnico Hal mBills. Tisti, ki še niste uporabniki Hal mBills, lahko registracijo opravite tudi tam. Potem pa nujno s prijatelji preizkusi Hal mBills v lokalu znotraj Kampusa, s čimer se vključiš v nagradno igro.

Pelji me v Kampus...

*Koristen namig: brezplačno si namesti aplikacijo Hal mBills že vnaprej in ko se prideš v Kampus registrirat za študentske bone, si z eno kavico že lahko vključen v žreb.

Pravila nagradne igre najdete na: www.mbills.si/nagradna-igra-pravila


Več blogov...
mediji o nas
Tvoj telefon. Tvoja denarnica.
Brezplačno prenesi mBills v manj kot minuti – ker se ti mudi živeti!