4 funkcionalnosti, ki jih gotovo še ne poznaš

20/08/2021

Funkcionalnosti mBills denarnice je kar veliko in verjamemo, da glavne izmed njih že poznaš in redno uporabljaš. A zagotovo se najde kakšna, za katero sploh še nisi vedel in boš po branju tega bloga povsem navdušen. Še bolje spoznaj možnosti uporabe mBills!

1.Varčevanje je lažje z mBills Šparovčkom.

Si že lep čas govoriš, da boš začel varčevati? Pri tem ti lahko pomaga mBills Šparovček, ki ga najdeš pod zavihkom Marketplace. Kot pri vsakem varčevanju, si tudi tukaj najprej zastaviš cilj. Varčuješ lahko za počitnice, nov telefon, nov avto ali pa kar tako. Določi znesek varčevanja in časovni okvir, oziroma do kdaj želiš ta denar privarčevati. Da bo tvoje varčevanje uspešno lahko izbiraš lahko med 3 načini varčevanja.

Enkratno polnjenje Šparovčka

Si za nek nakup porabil manj kot predvideno. Poskrbi, da tega prihranka ne boš zapravil in si ga prenesi v Šparovček. To ti omogoča enkratno polnjenje, izbereš pa lahko poljuben znesek.

Polni svoj Šparovček z drobižem

Ta način je zelo podoben metanju kovancev v hranilnik, le da drobiž tukaj zbiraš v virtualnem hranilniku. Preprosto določi znesek, ki ga želiš z vsakim nakupom privarčevati in drobiž bo vsakokrat samodejno nakazan v izbrani mBills Šparovček.

Mesečno polnjenje

Lahko pa si nastaviš tudi mesečno polnjenje in določiš znesek, ki ga prejmeš v svoj Šparovček vsak mesec na poljuben dan.

Ali veš, da lahko imetniki paketa mBills Napredni ali mBills Mladi ustvarijo kar 10 različnih Šparovčkov? Izberi tak način, ki najbolj ustreza tebi in tvojim varčevalnim ciljem. Prenesi denar v Šparovček, privarčuj in si uredi finance!

2. Spremljaj svojo mesečno porabo.

Se tudi ti sprašuješ, kje vsak mesec zapraviš največ denarja? Imeti svoje finance pod nadzorom se sliši tako komplicirano, a vseeno nekaj čemur je dobro posvetiti nekaj časa. Zate imamo rešitev – mBills analitiko transakcij. Najdeš jo s klikom na gumb Analitika, pod zavihkom Transakcije. Grafični prikazi ti omogoča takojšnji vpogled v tvoje izdatke po kategorijah.

Kaj vse ti funkcionalnost omogoča?

  • Razvrstitev vseh plačil v kategorije glede na vrsto nakupa.
  • Dodajanje opombe k posameznemu plačilu.
  • Grafični pregled porabe denarja.

3. Najsodobnješi način nakupovanja – Marketplace

Zavihek, kjer na enem mestu najdeš največ skritih funkcionalnosti mBills denarnice. Kaj vse prinaša mBills Marketplace? Z eno besedo ogromno. V njem najdeš Ponudbo, kjer lahko izbiraš med izdelki različnih slovenskih ponudnikov. Od pametnih ur Garmin in Fitbit, darilnih paketov Selectboxa do pijač Rundesekunde. Vstopnico za koncert, gledališko predstavitev ali športni dogodek lahko kupiš če izbereš možnost Vstopnice. Nato imaš vstopnico do dogodka varno shranjeno kar v mBills denarnici. Neposredno iz mBills jo lahko pokažeš tudi hostesi na vhodu in tako se ti ne bo nikoli več zgodilo, da bi vstopnico pozabil doma. Pod Donacijami lahko podpreš najrazličnejše akcije slovenskih dobrodelnih organizacij. V mBills Markeplace se skriva tudi Šparovček, o katerem najdeš vse potrebne informacije zgoraj.

4. Po gotovino na Petrol

Da si lahko mobilno denarnico napolniš z vplačilom gotovine na Petrolu gotovo že veš. Morda pa bo zate novo, da postopek deluje tudi v obratni smeri. Ko nujno potrebuješ gotovino in v bližini ne najdeš bankomata, skoči na najbližji Petrol in iz mBills izplačaj gotovino. V aplikaciji pokažeš črto kodo in na blagajni ti izplačajo želeni znesek gotovine. Tako preprosto!

Katera funkcionalnost te je najbolj navdušila? Si vse predstavljene poznal že prej?

MBILLS nikoli ne počiva! Prijavi se in ne zamudi nobene novosti, ki smo jo pripravili zate.

prijava na e-novice MB