Podarili smo iPhone7

25/10/2016

19.10.2016 se je zaključila nagradna igra Zadeni novi iPhone7. Vsak, ki je v mesecu dni vsaj enkrat s Hal mBills opravil plačilo na Kampusu, je bil uvrščen v nagradni žreb. Ta se je srečno iztekel za študenta Luko Sekuliča.

Luka je 21-letni študent računalništva in Ljubljane. Danes smo mu nagrado uradno predali na sedežu podjetja. Novega iPhone7 je še posebej vesel, ker je njegov stari telefon ravno v popravilu.

Luka je povedal, da je Hal mBills prvič srečal in preizkusil prav na Kampusu, kjer je tudi potekala nagradna igra, skupaj s prijateljem. Takoj mu je bila všeč izjemna preprostost uporabe. In to, da ne bo imel več skrbi z denarnico, ko bo lahko Hal mBills uporabil za plačilo povsod. Aplikacijo je takoj preizkusil v Kampusu in se tako uvrstil v žreb za glavno nagrado.

Pravi tudi, da bi Hal mBills priporočil prav vsakemu študentu, če ne zaradi drugega pa za najbolj enostavno plačevanje položnic. Ker v današnjem svetu nihče nima časa in živcev za ročno vpisovanje sklicev in številk računov, s Hal mBills pa se položnice le slika in plača. Verjame, da bo mobilno plačevanje v prihodnosti prisotno prav povsod.

Luka, še enkrat iskrene čestitke! Vsem ostalim pa hvala za sodelovanje!


Več blogov...
mediji o nas
Tvoj telefon. Tvoja denarnica.
Brezplačno prenesi mBills v manj kot minuti – ker se ti mudi živeti!