Kavarna Moderna – največji kavoljubi že plačujejo s Hal mBills

27/10/2016

Ali veste, da se pod Moderno Galerijo v Ljubljani skriva ena najbolj hip mestnih kavarn? In ne le to, seveda sprejemajo tudi plačila s Hal mBills.

Moderna ni klasična kavarna, saj v Sloveniji orjejo ledino s tako imenovanimi »speciality coffee«, vrhunskimi kavami, ki so v tujini že dolgo trend, pri nas pa nekaj novega in posebnega. Kavna zrna pridobivajo neposredno s plantaž majhnih kmetovalcev iz Kolumbije, Gvatemale, Brazilije, Etiopije, Kenije in Mehike, ki jih sveže pražene ponudijo gostu in s tem zagotovijo edinstveno izkušnjo.

In kot je Moderna napredna pri ponudbi svojih kav, je tudi pri ponudbi plačilnih sredstev – takoj, ko so slišali za Hal mBills, so se to možnost odločili ponuditi svojim strankam. Zdaj si lahko sproščeno privoščite vrhunsko kavno doživetje, ne da bi iz žepa sploh povlekli denarnico.

Lastnik kavarne Moderna, Bine Likeb, je o Hal mBills povedal:

»Hal mBills nas je navdušil v trenutku, ko smo prvič slišali zanj, saj menimo, da narekuje prihodnost plačevanja. Smo generacija ljudi na telefonih, telefon je postal naš spremljevalec št.1. Prej pozabiš na denarnico kot telefon, ta je s tabo tudi, kadar zmanjka gotovine v denarnici. Ker so stranke naklonjene novostim in sprejemanju novih tehnologij, se nam zdi pomembno, da se temu prilagodimo tudi podjetja.«

App store google play

Pelji me v Moderno ...


Več blogov...
mediji o nas
Tvoj telefon. Tvoja denarnica.
Brezplačno prenesi mBills v manj kot minuti – ker se ti mudi živeti!