Zdravila lahko kupite kar s telefonom

11/11/2016

Če smo že vsi preizkusili, kako se s Hal mBills plača za kosilo ali kavico, zdaj prihaja še novost. Tudi Lekarna Nove Poljane že omogoča plačilo s Hal mBills.

Lekarna Nove Poljane je ena najbolj naprednih lekarn v Sloveniji. To so najprej dokazali z odprtjem prve spletne lekarne v Sloveniji – lekarnar.com. Nato so postali znani kot prva slovenska holistična lekarna. Zdaj pa so svojo naprednost še dodatno potrdili, ko so kot prva lekarna svojim strankam omogočili tudi mobilno plačilo.

Dušan Hrobat, mag. farm. iz Lekarne Nove poljane je povedal: »Hal mBills predstavlja še eno izmed novosti, ki jo uvajamo kot prva lekarna v Sloveniji. V aplikaciji za plačevanje z mobilnim telefonom smo prepoznali dodano vrednost, ker omogoča varno, hitro in enostavno plačevanje, zaradi katerega bomo prihranili kakšno sekundo, ki jo bomo namenili pogovoru in svetovanju našim strankam.«

To pomeni, da boste zdaj nakup zdravil in ostalih produktov lekarne opravili še enostavneje, ne da bi sploh brskali za denarnico. Še več, če vas med popoldanskim sprehodom v hladnejših dneh začne boleti grlo, vam ni treba najprej domov po denarnico za nakup pastil, saj je mobilni telefon vedno z nami.

 

App store google play

 


Več blogov...
mediji o nas
Tvoj telefon. Tvoja denarnica.
Brezplačno prenesi mBills v manj kot minuti – ker se ti mudi živeti!