KLIKNIL, SE REGISTRIRAL, SPREJEL PRVO PLAČILO!

31/03/2017

Julij Cezar je po eni od svojih bleščečih zmag Rim o uspehu obvestil s kratkim in jedrnatim sporočilom: »Veni, vidi, vici!« oziroma »Prišel, videl, zmagal!«. Lahko tu najdemo kakšno vzporednico s Hal mBills?

Zmagati v trdi in surovi bitki in izvesti obširne in radikalne reforme, kar je uspelo Juliju Cezarju, vsekakor ni mačji kašelj. A vojskovodja, politik, zgodovinar in govorec vse svoje znanje, izkušnje, kaplje znoja in krvi, povzame v kratkem in enostavnem stavku, z le tremi besedami.

Tudi v ekipi MBILLS si vsak dan prizadevamo, da bi kompleksne in zahtevne procese v plačevanju poenostavili do te mere, da bodo za uporabnika hitri in enostavni! Naredili smo velik in pomemben korak, ko smo vsem podjetjem omogočili, da se na naši spletni strani kar sama registrirajo v naš sistem. Postopek traja le minuto in podjetjem omogoči, da takoj začnejo sprejemati brezgotovinska plačila s Hal mBills.

Postopek je opravil tudi Primož Logar, direktor Slaščičarne Confetto, ki pravi: »Registracija mi je vzela samo par minutk, postopek je res zelo enostaven. Prijatelj mi je povedal za rešitev Hal mBills, takoj me je navdušil in zelo všeč mi je bilo, da sem lahko kar sam takoj opravil registracijo v sistem. Našim strankam smo tako lahko takoj omogočili, da za plačilo slastnih tort, domačega sladoleda, piškotov, cakepopsov, krem rezin ali drugih slaščic, uporabijo kar svojega najboljšega prijatelja, ki ga imajo vedno s sabo – svoj mobilni telefon.«

Vsa podjetja vabimo, da si poenostavijo plačevanje in preklopijo na brezgotovinsko plačevanje s Hal mBills. Tako bodo imela več časa za svojo osnovno dejavnosti. Registrirate se lahko na http://www.mbills.si/za-podjetja/!

Za več informacij nam lahko pišete na info@mbills.si ali nas pokličete na 01 200 33 69.


Več blogov...
mediji o nas
Tvoj telefon. Tvoja denarnica.
Brezplačno prenesi mBills v manj kot minuti – ker se ti mudi živeti!