UŽIVAJTE V POMLADNI NARAVI!

05/04/2017

NAJ VAS ZDRAVJE NE USTAVI. Zdravila zdaj lahko naročite in plačate kar preko spleta!

Narava se prebuja, sončni žarki so že prav prijetno topli in nas vabijo ven, na svež zrak. Izkoristite čudovite dneve in se odpravite na sprehod, na izlet ali krajši oddih in uživajte ter se sprostite. Tako si boste nabrali še kako potrebne energije za učinkovito delo v službi ter druge vsakodnevne obveznosti.

Kaj pa, če mi ponagaja zdravje?

V ponedeljek zjutraj pridem nasmejana in polna energije v pisarno. Sara kiha in kašlja, Primož si briše nos, Anja pa ima vnete oči. Tarnajo in se jezijo nad neprijetnimi težavami, ki so jih med vikendom zadrževale v zaprtih prostorih. Če se podobno dogaja tudi tebi, imamo zate super rešitev!

Kako si lahko najhitreje pomagam sam?

Odklikaj na moja-lekarna.com. Med široko paleto izdelkov s področja kozmetike, nege telesa in splošnega dobrega počutja izberi željenega. Nato vpiši podatke za dostavo in – če želiš plačati najhitreje in najbolj enostavno – naročilo plačaj kar s svojim pametnim telefonom s Hal mBills. Slikaj kodo, ki se ti pojavi na zaslonu in to je vse! Naročilo lahko prejmeš na izbrani naslov, lahko pa ga prevzameš v Lekarni Žužemberk.

Kaj meni mag. farm. Tanja Lukanc?

O Hal mBills smo se pogovarjali tudi z vodjo lekarne Lukanc Tanjo, mag. farm.: »Moja-lekarna.com se v Slovenskem prostoru uveljavlja kot napredna spletna lekarna, ki pa brez naprednih in hitrih plačilnih mehanizmov ne bi dobro funkcionirala. Prav to je tudi razlog, da smo med plačilne mehanizme uvrstili tudi takšne z možnostjo nižjih provizij, saj so bančne provizije iz meseca v mesec višje - cena transakcije pa je nenazadnje velika prednosti Hal mBills sistema, saj je zelo nizka.«

S Hal mBills lahko torej zdaj premagate neprijetne težave in brezskrbno uživate v čudovitem pomladnem sončku :)


Več blogov...
mediji o nas
Tvoj telefon. Tvoja denarnica.
Brezplačno prenesi mBills v manj kot minuti – ker se ti mudi živeti!