Hal mBills na več kot 350 lokacijah!

18/04/2017

Naša zgodba, zgodba MBILLS, se je začela na dan mladosti leta 2015. Kmalu bomo praznovali drugi rojstni dan, kar pomeni, da smo pravzaprav še malčki. A prav zato smo razigrani, zvedavi, polni veselja in energije! In to nas je pripeljalo na vse konce Slovenije, v podjetja iz raznoraznih panog. Na današnji dan smo presegli številko 350! Res je, že na več kot 350 lokacijah po celi Sloveniji lahko plačaš s Hal mBills.

Mesečne položnice, skodelice dišeče kave, športne aktivnosti, adrenalinska doživetja, namestitve v hotelih, dogodki, frizerske storitve, izleti, koncerti, kosila, nakup čajev, vstopnice za nogometne tekme, avtopranje, zdravila, avtoservis, zobozdravstvene storitve, nakup motornih olj, bivanje v avtokampu, gorski podvigi, spuščanje po zasneženih strminah, dostava hrane na dom, otroške igrače in še in še! Vse to lahko zdaj plačaš hitro, enostavno in ugodno! S Hal mBills!

Preveri, kje vse lahko plačaš s Hal mBills: http://www.mbills.si/

Imaš idejo, kje vse bi še lahko plačevali s Hal mBills? Piši nam na info@mbills.si!

Želiš omogočiti plačevanje svojim strankam? Registriraj svoje podjetje v 1 minuti: http://www.mbills.si/za-podjetja/

In še ena pomembna novica! Zemljevid Hal mBills lokacij je zdaj na voljo tudi v aplikaciji, na tvojem telefonu! V levem stranskem meniju izberi "Zemljevid" oziroma "Karta uporabe" in preveri, kje je najbližja Hal mBills lokacija ter kako najhitreje do tja :)


Več blogov...
mediji o nas
Tvoj telefon. Tvoja denarnica.
Brezplačno prenesi mBills v manj kot minuti – ker se ti mudi živeti!