Plačila do 15 eur zdaj brez vnosa PIN kode!

21/04/2017

V MBILLS verjamemo, da smo vedno lahko še boljši. Zato se stalno trudimo izboljševati, razvijati in nadgrajevati rešitev za mobilno plačevanje Hal mBills. Danes ti razkrivamo novosti, ki v tem tednu prihajajo na telefone iOS uporabnikov, v kratkem pa se jih bodo razveselili tudi uporabniki Android operacijskega sistema.

Če aplikacije še nimaš, klikni na http://mbills.si/dl in jo naloži zdaj!

Plačila do vrednosti 15 eur lahko opraviš brez vpisovanja PIN kode! Klikni na ikono fotoaparata na vstopnem zaslonu desno spodaj, slikaj račun in ga potrdi. V levem stranskem meniju lahko v razdelku "Nastavitve" to možnost poljubno vklopiš ali izklopiš. Poleg tega lahko zdaj slikaš QR kodo na položnici. Tako ne bo več prihajalo do nepotrebnih napak pri prepoznavi besedila in številk.

Možnost polnjenja mobilne denarnice zdaj kar na domačem zaslonu! Svojo mobilno denarnico lahko napolniš s klikom na »Napolni denarnico«, ki se nahaja zraven trenutnega zneska v Hal mBills.

Hitreje do prijave na e-račune in ročnega vnosa UPN naloga! V zavihku »Računi« sta ti na spodnjem delu zaslona na voljo dve novi bližnjici. Poleg tega lahko v tem zavihku spremljaš vsoto neplačanih računov ločeno po mesecih. Izbrisani računi, ki jih ne želiš plačati, pristanejo v za to namenjeni mapi.

Vse transakcije so ti zdaj na voljo na enem mestu! Na enem mestu so zbrani plačani računi, polnjenja denarnice, nakazila prijateljem, spletna plačila... Lahko si ogledaš tudi skupni znesek prilivov in skupni znesek odlivov za vsak pretekli mesec.

Namigi za uporabo so ti vedno na voljo! Hal mBills je zelo enostaven za uporabo. Če včasih kljub temu potrebuješ namig, kaj in kako, te v prenovljenem levem stranskem meniju čakajo »Navodila za uporabo«. Klikni na  in poišči želeno informacijo.

To pa še ni vse. Pripravljamo še veliko novega! Zaenkrat ti še ne moremo izdati, kaj se kuha (khmm…programira, testira…). Lahko pa ti zatrdimo, da te bomo kmalu spet prijetno presenetili in navdušili z novostmi! Sledi nam na https://www.facebook.com/Hal.mBills/ ter na spletni strani https://www.mbills.si.

Aplikacijo si lahko preneseš tule: http://mbills.si/dl.


Več blogov...
mediji o nas
Tvoj telefon. Tvoja denarnica.
Brezplačno prenesi mBills v manj kot minuti – ker se ti mudi živeti!