Upravna enota na domačem naslanjaču

29/06/2017

Se spomniš svojega zadnjega obiska upravne enote?

Do sedaj si na primer za podaljšanje registracije vozila (ali katero drugo storitev) moral na upravno enoto. S seboj si vzel (vsaj) šop dokumentov, denarnico z gotovino ali kartico ter (ogrooomnooo !!!) potrpežljivosti. Zdaj lahko to opraviš v pižami sredi noči na domačem naslanjaču.

Zdaj je lahko vse drugače!

Tudi javna uprava se je na spletnem portalu eUprava odločila uporabiti preizkušeno rešitev Hal mBills in s tem pokazala svojo odprtost za posodobitev svojih storitev v skladu z najnovejšimi tehnološkimi trendi ter navadami uporabnikov. Državljanom ponujajo novo, prijazno možnost opravljanja državnih storitev na daljavo in jim s tem omogočajo, da več časa namenijo svojim potrebam in dejavnostim, ne pa administrativnim postopkom z državo. Na portalu eUprava lahko plačljive storitve urediš in plačaš hitreje in preprosteje - kar digitalno, z mobilnim telefonom.

Velika prednost vključitve novega načina plačila in razlog, da je integracija lahko stekla izjemno hitro in brez zapletov je v tem, da je storitev mogoče implementirati brez kakšnih dodatnih nadgradenj ali posodobitev obstoječe infrastrukture.

Kaj lahko plačam in kako izgleda plačilo?

Državljani lahko s HalmBills na plačamo katerokoli storitev na portalu eUprava, ki je plačljiva, na primer zamenjavo stalnega in začasnega prebivališča, podaljšanje registracije vozila, pridobitev vrednotnice za osebno dopolnilno delo, različne izpiske iz uradnih evidenc...

Uporaba nove funkcionalnosti je preprosta, saj le izbereš, kateri postopek nameravaš opraviti (npr. podaljšati registracijo avtomobila), kot način plačila izbereš Hal mBills ter v aplikaciji le še potrdiš plačilo. To lahko opraviš kjerkoli, kadarkoli, preprosto in brezplačno.

S Hal mBills je zdaj možno plačati že na več kot 390 lokacijah po celi Sloveniji! Zemljevid je na voljo spodaj, seveda pa te čaka tudi v tvoji mobilni aplikaciji (v levem stranskem meniju).


Več blogov...

Z mBills je možno plačevati na spodnjih lokacijah

mediji o nas
Tvoj telefon. Tvoja denarnica.
Brezplačno prenesi mBills v manj kot minuti – ker se ti mudi živeti!