Osvežitev je s Hal mBills na dotiku zaslona

07/07/2017

S Hal mBills lahko zdaj plačaš vstopnico za svet doživetij ali termalni center v Vodnem mestu Atlantis. Odlična ideja za ohladitev v teh vročih dneh, kajne? Poleg tega si lahko privoščiš tudi eno od mnogih različnih masaž ali terapij, prirediš rojstnodnevno zabavo za svojega otroka, ga vpišeš v plavalni tečaj ali počitniško varstvo in še in še! Na koncu pa se ustaviš še na kepici sladoleda v lokalu pred Atlantisom.

Dva dotika zaslona in doživetje se lahko začne

Vse to lahko zdaj plačaš enostavno in hitro – s Hal mBills le slikaš QR kodo in potrdiš plačilo. Dva dotika zaslona in doživetje se lahko začne. Denarnice s seboj sploh ne potrebuješ, saj je dovolj že tvoj mobilni telefon, na katerem imaš naloženo aplikacijo Hal mBills. Ta pa gre tako ali tako s teboj povsod, kajne? Preizkusi plačilo s Hal mBills in nam sporoči, kako si preživel dolge vroče brezskrbne poletne dni!

Hal mBills tudi drugje po BTC City-ju

Če si želiš biti v vrhunski formi (ali pa se le družiti s prijatelji ob napeti partiji tenisa, badmintona, obisku fitnesa ali vodene vadbe) te vabimo, da obiščeš tudi Športni center Millenium, kjer lahko vstopnico prav tako plačaš s Hal mBills. Poleg tega lahko s Hal mBills kupiš tudi vstopnice za koncerte, SiTi Teater in druge prireditve za področje celotne Slovenije. Odlična ideja za rojstnodnevno darilo ali drugo posebno priložnost!

P.S. V enem od naslednjih blogov ti razkrijemo, kje v BTC lahko s Hal mBills kaj dobrega poješ - sledi nam, da boš na tekočem :)

S Hal mBills je zdaj možno plačati že na več kot 400 lokacijah po celi Sloveniji! Zemljevid je na voljo spodaj, seveda pa te čaka tudi v tvoji mobilni aplikaciji (v levem stranskem meniju).


Več blogov...

Z mBills je možno plačevati na spodnjih lokacijah

mediji o nas
Tvoj telefon. Tvoja denarnica.
Brezplačno prenesi mBills v manj kot minuti – ker se ti mudi živeti!