Hal mBills zdaj tudi v trgovinah

01/09/2017

Za kupce prihaja prijaznejša doba nakupovanja - brez gotovinebrez plačilnih ali kreditnih kartic, odslej pa še brez debelečega se paketa kartic zvestobe, a vseeno z vsemi ugodnostmi. Vse to je omogočeno z novo funkcionalnostjo Hal mBills, ki neprijeten opravek na blagajni znatno skrajša in poenostavi.

»Gre za povsem nov in drugačen koncept kot ga je večina ljudi, ki plačujejo z gotovino ali karticami in uporabljajo kartice zvestobe, navajena. A v MBILLS vztrajno in uspešno orjemo ledino mobilnega plačevanja v Sloveniji. Predvsem nas veseli, da smo na trgu z novo funkcionalnostjo naleteli na odličen odziv.« je dejal Primož Zupan, direktor start-upa MBILLS.

Prva trgovina, ki je svojim strankam ponudila ekološki način plačila

Zdaj ne govorimo več o viziji jutrišnjega dne, temveč o današnji novi realnosti. V prvem trgovskem centru, ki so se navdušili nad takšno novostjo in pravočasno prepoznali priložnost, Kalčku pravijo: »Ocenili smo, da je za nas idealno, da našim strankam ponudimo digitalno, ekološko plačilno sredstvo Hal mBills, ki poenostavlja in izboljšuje nakupovalno izkušnjo. Plačevanje poteka mobilno in digitalno, zato se izognemu papirnatim računom in še utrjujemo ekološko in trajnostno zavest, kar sta naši ključni vrednoti. Prepričala nas je tudi možnost povezovanja z našo kartico zvestobe Kalčico, kar hitra plačila Hal mBills tudi omogočajo. Povezovanje Hal mBills sistema z davčno blagajno TRONpos, ki jo uporabljamo v Kalčku, je potekalo gladko in hitro, za kar sta zaslužni predvsem ekipi pri Comtronu in MBILLSu, ki so programa uspešno povezali v zelo kratkem času.«

Kako izgleda plačilo v trgovini s Hal mBills?

Uporabnik pokaže bar kodo na zaslonu svojega telefona (najde jo v desnem zgornjem kotu), osebje na blagajni pa kodo skenira. S tem je proces zaključen. Kupec pri uporabi hitrega plačila ne potrebuje več papirnatega računa, saj ima račun že v telefonu. Plačevanje s Hal mBills v trgovinah je tako tudi prijaznejše do okolja. Prav tako odpade še bolj zamudno preštevanje drobiža ali iskanje menjalnine za vračilo ob plačilu z gotovino.

Vabimo vas, da se oglasite v eni od Kalčkovih trgovin ter preizkusite, kako izgleda, ko ob obisku trgovine lahko doma pustiš ne le denarnico, temveč tudi kartico zvestobe. Iz trgovine pa - v nasprotju z vsemi pričakovanji, odkorakaš brez računa v žepu.

S Hal mBills lahko zdaj plačate v vseh Kalčkovih poslovalnicah ter še na skoraj 500 drugih lokacijah po celi Sloveniji.


Več blogov...

Z mBills je možno plačevati na spodnjih lokacijah

mediji o nas
Tvoj telefon. Tvoja denarnica.
Brezplačno prenesi mBills v manj kot minuti – ker se ti mudi živeti!