MBILLS USPEL VELIKI MET!

30/11/2017

MBILLS IN PETROL ZDRUŽILA MOČI IN GOTOVINO SKUPAJ POSLALA V ZGODOVINO! 

V Sloveniji smo dobili standard za mobilno plačevanje, ki je popolnoma neodvisen, podpira brezpapirno in brezgotovinsko plačevanje in je odprt za vse uporabnike, podjetja, trgovce in tudi banke. Petrol in MBILLS pravkar na skupni novinarski konferenci javno predstavljata popolno novost v Sloveniji. Posnetek novinarske konference si lahko ogledate tukaj.

V svetu se trenutno največji razmah mobilnih denarnic odvija v skandinavskih, azijskih in latinskoameriških državah, medtem ko uporabniki v drugih evropskih državah in severni Ameriki vztrajno sledimo temu trendu. A razvoj platforme, kot sta jo zasnovala Petrol in MBILLS, Slovenijo pomika v smer velikih zgodb, sorodnih tistim na Danskem, Nizozemskem in v drugih skandinavskih državah.

Veseli nas, da smo v Petrolu našli partnerja, s katerim si delimo vizijo o koristnosti standardizacije plačilnih storitev na transparenten način – in jo skupaj lahko uresničimo. Ponosno vam sporočamo, da že od danes naprej vsi Petrolovi bencinski servisi v Sloveniji sprejemajo hitra, brezpapirna in brezgotovinska plačila z mBills. Gre za najhitrejši postopek plačevanja, saj uporabnik le pokaže črtno kodo v mBills mobilni aplikaciji, račun pa prejme neposredno v svojo mobilno denarnico. Dodatna novost, ki bo zagotovo razveselila uporabnike, je možnost polnenja mBills in možnost izplačevanja gotovine iz mobilne denarnice na vseh Petrolovih blagajnah. Postopoma pa boste lahko uporabniki z mBills na Petrolovih bencinskih servisih plačevali prav vse, še posebej na področju prodajnih avtomatov (kavomati, tankomati...).

Za vse trenutne in nove uporabnike mBills je na voljo povsem prenovljena aplikacija Hal mBills, ki od sedaj naprej nastopa pod blagovno znamko mBills oziroma pod imenom mBills.si v Apple in Google trgovinah. Novo različico mBills.si lahko prenesete tukaj. Z njo lahko plačujete na več kot 1000 lokacijah po celi Sloveniji!


Več blogov...

Z mBills je možno plačevati na spodnjih lokacijah

mediji o nas
Tvoj telefon. Tvoja denarnica.
Brezplačno prenesi mBills v manj kot minuti – ker se ti mudi živeti!