Sodeluj v nagradni igri in odpelji svojo družino v Disneyland® Paris!

26/10/2018

Nakupuj in odpelji svojo družino v Disneyland Paris

Vabimo te, da čimprej preizkusiš novo kartico mBills Mastercard®!

Če boš do 12. novembra 2018 vsaj petkrat plačal z njo, sodeluješ v žrebanju za izlet za celo družino v Disneyland Pariz! Tam boste z Miki Miško in njegovimi prijatelji praznovali Mikijev velik 90. rojstni dan.

V Pariz boš skupaj s še tremi člani družine odpotoval za tri dni, nagrada pa vključuje tako letalske vozovnice kot tudi dve nočitvi z zajtrkom v hotelu Newport Bay Club. Vsi štirje boste prejeli vstopnice za tridnevni vstop v Disneyland Park in Walt Disney Studios Park. Otroci bodo med drugim lahko uživali tudi v ustvarjalnih delavnicah na temo praznovanja rojstnega dne Mickey miške.

Kako sodelujem?

Potovanje v Disneyland in srečanje z Miki miško se brez dvoma sliši odlično, zato se verjetno že sprašuješ, kako v žreb čim hitreje dodati svoje ime.

Sodelovanje je preprosto. Če aplikacije mBills na svojem mobilniku še nimaš, si jo brezplačno preneseš tule. Registriraj se in naroči svojo kartico.

Le nekaj dni bo potrebnih in v poštnem nabiralniku te bo pričakal mBills paket. V aplikacijo mBills vnesi zadnje štiri številke svoje kartice in kartica bo aktivna! Do 12. novembra vsaj petkrat plačaj z njo in glavni pogoj za sodelovanje bo izpolnjen.

Nato le še vpiši svoje ime in priimek ter mBills telefonsko številko na našo spletno stran in že sodeluješ!

Zakaj kartica mBills Mastercard?

Poznaš prodajno mesto, kjer med seznamom kartic, ki jih sprejemajo, ni Mastercarda? Mi tudi ne!

S kartico mBills Mastercard lahko plačuješ na vseh teh mestih (več kot 44 milijonov jih je po celem svetu), pa tudi na spletu.

Naročilo in uporaba kartice sta povsem brezplačna. Kartico lahko preprosto naročiš v svoji mobilni aplikaciji mBills, na svojem telefonu. In tudi upravljaš jo lahko kar z dotikom svojega zaslona - bolj preprosto ne gre! Podatek o razpoložljivem stanju in vseh plačilih imaš vedno na dosegu roke, ob vsakem plačilu pa na telefon prejmeš tudi brezplačno obvestilo.

Če želiš kartico bolje spoznati, si lahko več o njej prebereš tule ali tule.

Kartico mBills Mastercard uporablja tudi Oopsi Urška

Nad uporabo nove kartice je navdušena tudi mamica Oopsi Urška - tule si lahko prebereš njeno izkušnjo.

 


Več blogov...
mediji o nas
Tvoj telefon. Tvoja denarnica.
Brezplačno prenesi mBills v manj kot minuti – ker se ti mudi živeti!