Nagradna igra je zaključena: znan je srečni izžrebanec!

16/11/2018

Nagradna igra, v kateri sta MBILLS in Mastercard® podarjala družinski izlet na praznovanje 90. rojstnega dne Miki Miške v Disneyland Paris® je končana. Znano je tudi že ime nagrajenca, ki bo skupaj s svojo družino odpotoval v Disneyland.

Srečni dobitnik je gospod Goran Cvetić!

Goran in njegova družina se že zelo veselijo izleta v Disneyland. Še posebej navdušena je 3 letna hčerka, ki po njegovih besedah obožuje Miki Miško. Kljub temu, da je Goran mBills uporabnik postal šele pred nedavnim, sta mobilna denarnica in kartica mBills Mastercard že postali nepogrešljiv del njegovega vsakdana.  Goran je povedal, da mu je pri mBills najbolj vešč to, da nadomešča fizično denarnico in gotovino, ki je velikokrat nima pri sebi. Ceni tudi to, da je pri mBills skoraj vse brezplačno in tako preprosto. Sedaj želi za mBills navdušiti tudi ženo, kar pa pravi, da ne bi smelo biti prav težko.

Nagrajencu in njegovi družini iskreno čestitamo.

Vsem ostalim, ki ste sodelovali v nagradni igri se zahvaljujem in obljubljamo, da bo takih in podobnih nagradnih iger v prihodnosti še več. Spremljajte nas na našem Facebook in Instagram profilu, da boste na tekočem z vsemi novostmi in nagradnimi igrami, ki jih prirejamo.


Več blogov...
mediji o nas
Tvoj telefon. Tvoja denarnica.
Brezplačno prenesi mBills v manj kot minuti – ker se ti mudi živeti!