GO BLUE: Svetovni dan otrok v MBILLS

20/11/2018

Piše: Aleš Gerjevič, Unicef ambasador, ki je ob dnevu otrok prevzel marketing v podjetju MBILLS

mBills, denarnica po moji meri!

Danes, 20. novembra, ob dnevu otroka, sem skupaj s še enim Junior Ambasadorjem obiskal podjetje MBILLS. Na začetku smo imeli hiter uvod in predstavitev podjetja. Mislim, da je mBills prihodnost plačevanja v trgovinah in plačevanja položnic. Mislim, da bo ta metoda plačila zelo zmanjšala internetne prevare, saj omogoča varno in sproščeno plačevanje. Poleg tega je plačilo z mBills veliko bolj preprosto kot pa plačilo z gotovino.

mBills ima mnogo prednosti in nam lahko olajša naš vsakdan.

Plačevanje z gotovino je nadloga, saj je precej nadležno uporabljati denarnico, ki jo moramo, kot sem že povedal, napolniti z računi, gotovino in karticami.

Plačevanje oziroma odplačevanje dolgov, ki jih imamo pri prijateljih oz. sodelavcih, je z mBillls lažje, saj le odpreš svojo mBills aplikacijo in mu/ji nakažeš določen znesek.

mBills je namenjen vsem starostnim skupinam!

Mnogi ste v manjših trgovinah doživeli nezadostno vračilo dolga gotovine. Mlajši med vami ste po vsej verjetnosti že izkusili temno plat spletnega nakupovanja.

No, te težave bodo le slab spomin, če boste prenesli mBills aplikacijo! mBills zagotavlja varno in preprosto plačevanje, kar nam lahko prihrani mnogo tegob.

Ste starejša generacija in plačujete račune in položnice? mBills vam bo prihranil veliko časa in skrbi. Namenjen je vsem starostnim skupinam, zato se ne počutite izpostavljeni!

mBills je rešitev vseh tegob, povezanih s plačevanjem in je prihodnost plačevanja položnic, računov in internetnih transakcij.

 

 Moj denar, vedno pod palcem. Z mBills aplikacijo in kartico mBillsMastercard!


Več blogov...
mediji o nas
Tvoj telefon. Tvoja denarnica.
Brezplačno prenesi mBills v manj kot minuti – ker se ti mudi živeti!