Plačevanje s telefonom zdaj možno tudi na prodajnih avtomatih

23/11/2018

Telefon je naš najboljši asistent v vseh situacijah – pri odkrivanju novih mest ga uporabiš namesto zemljevida, zjutraj namesto budilke, v službi za hitro iskanje informacij in slovar, zvečer pa si na telefonu ogledaš, kako pripraviti okusno večerjo. Z mBills lahko s telefonom tudi plačuješ - zdaj že dobro veš, da praktično povsod. V lokalih in restavracijah, na dogodkih, v trgovinah in pekarnah, na bencinskih servisih, s kartico mBills Mastercard® pa tudi na spletu in v tujini.

Zdaj lahko s telefonom plačuješ tudi na prodajnih avtomatih Automatic Servisa! To pomeni, da ti ne bo več potrebno iskati kovancev ali ključka za plačilo kave, osvežilnih napitkov in prigrizkov na fakultetah, v bolnišnicah, podjetjih, na javnih površinah in drugod. Telefon imaš vedno s sabo, kajne? In to je vse, kar še potrebuješ za nakup na avtomatu.

Kako s telefonom opravim nakup na avtomatu?

Bolj preprosto ne gre!

1. Slikaj QR kodo na avtomatu.

2. Potrdi plačilo.

3. Izberi izdelek na avtomatu.

Kaj pravijo mBills uporabniki?

Da je plačevanje na avtomatih z mobilno denarnico mBills korak v pravo smer, se strinja tudi veliko zadovoljnih uporabnikov. Anže Višnar je navdušen nad praktičnostjo in preprostostjo uporabe mobilne denarnice mBills, saj mu olajša marsikatero življenjsko situacijo. Zelo se je razveselil, da lahko od zdaj z mobilno denarnico plačuje tudi na prodajnih avtomatih: »S sodelavcNad mobilno denarnico mBills se je navdušila tudi mlada Američanka, Claire Staresinic, ki je letošnje poletje preživela v Sloveniji in pridobivala znanje o slovenskem podjetniškem okolju: »Mobilno denarnico mBills sem v hipu vzljubila, saj me je navdušila zaradi svoje preproste uporabe. Da sem kavo in prigrizek na avtomatu plačala kar z mobilnim telefonom, je bilo zame nekaj trendovskega. To je res ena boljših rešitev, kar jih poznam.«

Vključeni avtomati po celi Sloveniji - sledijo parkomati, mlekomati, tankomati...

Plačevanje s telefonom je primerno za vse vrste avtomatov - kavomate, avtomate s prigrizki, zdravili, avtomate za nakup goriva, mlekomate, parkomate in druge vrste avtomatov. Trenutno je vključenih mnogo avtomatov po celi Sloveniji, vsak dan se priključujejo novi.

Na avtomatih poišči mBills QR kodo. Če jo najdeš, lahko nakup z mBills izvedeš takoj. Ti je kakšen avtomat še posebej pri srcu, a na njem še ni možno plačevati z mBills? Piši nam na info@mbills.si in tvojo željo bomo posredovali naprej.


Več blogov...
mediji o nas
Tvoj telefon. Tvoja denarnica.
Brezplačno prenesi mBills v manj kot minuti – ker se ti mudi živeti!