mBills cashback tudi v času samoizolacije

30/03/2021

Začetek aprila bomo zopet večinoma preživeli doma, a mBills program vračila denarja – cashback, ostaja še vedno aktiven in ti omogoča prihranke. Zato lahko tudi v aprilu plačuj z mBills in prejmi 2 % denarja nazaj.

Kje lahko plačujem z mBills v času samoizolacije?

Bi rad presenetil za rojstni dan, a kaj ko je druženje prepovedano?

Najbolj enostavno boš nakup opravil v mBills marketplace. Naj gre za vstopnice za spletno predstavo, s katero polepšaš dan ali pa raznolika prodajna mesta, ki so na voljo med Ponudbo. Prijatelja lahko presenetiš z originalno kapo Luke Dončiča, dekleta bodo vesela novih dišav ali ličnega Kambukka bidona, za športnike so no. 1. beljakovinski napitki Pure Whey ali knjiga Bemumast, najmlajše pa lahko presenetiš z ljubkimi knjižicami Molly Lolly.

Kar je najlepše pri naročilu v marketplace pa je dostava na dom slavljenca. To urediš tako, da pred plačilom spremeniš naslov v potrditvenem okencu.

Uporabi mBills za plačilo hrane in pijače

Glede na sprejete ukrepe, lahko z mBills plačuješ v živilskih trgovinah, ki bodo predvidoma ostale odprte. Izberi plačilo z mBills na vseh hitrih blagajnah v Supermarketih Tuš, v Žitovih prodajalnah, trgovinah Kalček in Živa center ter Pekarni Kavčič. Če svoje nakupe rad opravljaš v Kmetijskih zadrugah, ti je plačilo z mBills na voljo v KZ Metlika, Tolmin, Radgona in Rače.

Z mBills lahko plačuješ tudi v spletnih in mobilnih trgovinah

Bogata spletna ponudba na www.Moja-lekarna.si bo poskrbela, da ti ne bo treba stati v dolgi čakalni vrsti pred lekarno. Nakup opraviš prek spleta, paket pa boš v nekaj dneh prejel na svoj naslov. Kuhanje kosila in večerje pa ti  nenazadnje poenostavi mobilna aplikacije eHrana. Oba nakupa boš lahko poravnal z mBills in ob tem prejel 2 % denarja nazaj.

Ob transakciji – plačilu z mBills – bo v aplikaciji z zeleno dopisan znesek, ki se ti je takoj vrnil nazaj v mBills. Vsa vračila denarja lahko spremljaš v Analitiki plačil pod oznako “cashback”. Pogoje programa vračila denarja lahko preveriš na povezavi tukaj.

Z mBills na svojem telefonu lahko tudi med tretjo samoizolacijo

  • Brez provizij plačaš e-Voucher v aplikaciji My World Cashback.
  • Svoj nakup plačaš z mBills na telefonu. Lahko gre za nakup mBills Marketplace ali pa za nakup s prikazom QR ali črtne kode.
  • Izkoristiš mBills cashback program in prejmeš 2% denarja nazaj. Program je na voljo vsem mBills uporabnikom, ne glede na to, kateri mBills paket imajo sklenjen.
  • Brez provizij plačaš položnice, predračune in e-račune.
  • Nakupuješ (in obdaruješ) s pomočjo mBills marketplace in prejmeš 2% cashback.
  • Svoje navdušenje deliš s prijatelji in si za uspešno priporočilo tudi nagrajen.

Plačuj z mBills denarnico za najboljšo uporabniško izkušnjo!

MBILLS nikoli ne počiva! Prijavi se in ne zamudi nobene novosti, ki smo jo pripravili zate.

prijava na e-novice MB