Na Ftrgatev z mBills 5 € ceneje!

26/10/2019

Z mBills se lahko ftrgaš za 5 € ceneje!

Prihaja praznik “ftrganih”- Ftrgatev 2019, ki se bo letos odvijala 8. novembra v UŠC Leona Štuklja v Mariboru. Nakup vstopnic za letošnji ftrgan dogodek je čist “ajnfoh” – z mBills denarnico slikaj QR kodo in potrdi plačilo. Vstopnico takoj prejmeš v mobilno denarnico in jo na mBills vhodu pokažeš kar na svojem telefonu. Na dan dogodka ti mBills v tvojo mobilno denarnico povrne 5 eur.

Vstopnice za Ftrgatev 2019 so z mobilno denarnico mBills še cenejše!

Klub mariborskih študentov bo že četrto leto zapored poskrbel za nepozabno izkušnjo in odličen glasbeni večer. V Mariboru se bo namreč ponovno zgodila Ftrgatev, dogodek za vse študente, mlade in mlade po srcu, ki se želijo zabavati v adrenalinskih aktivnostih in pestrem glasbenem programu. V popoldanskem delu bo potekalo tekmovanje v skejtanju, na katerega se lahko prijaviš tudi ti, v večernem delu pa te čakajo nepozabni nastopi skupine S.A.R.S., MI2 in Vlada Kreslina. Kaj ti omogoča najcenejša vstopnica za Ftrgatev 2019, pa si preberi v nadaljevanju.

Kaj mi omogoča nakup vstopnic za Ftrgatev z mBills?

Nakup vstopnice z mBills ti omogoča kar nekaj prednosti.

  • mBills ti na dan dogodka povrne 5 € v mBills mobilno denarnico, ki jih lahko porabiš že kar na dogodku. Na Ftrgatvi bo namreč omogočeno plačevanje z mBills.

  • Se ti je že kdaj zgodilo, da si zaradi čakanja v vrsti zamudil svojo najljubšo pesem? Da se to ne bi ponovilo na Ftrgatvi, imaš z mBills vstopnico omogočen tudi vstop na posebnem mBills vhodu.

  • Zate pripravljamo posebne mBills hitre vrste, kjer boš do svoje pijače prišel še hitreje. Zelo kmalu ti razkrijemo tudi vse ftrgane ugodnosti ob plačilu z mBills na dogodku.

Za aktualne novice, nagradne igre in druge uporabne vsebine nam sledi na našem Instagramu in Facebooku!

Plačuj v trenutku. Živi v trenutku.

MBILLS nikoli ne počiva! Prijavi se in ne zamudi nobene novosti, ki smo jo pripravili zate.

prijava na e-novice MB