Kaj nam še manjka za piknik?

23/04/2021

Kmalu bo konec deževnih aprilskih dni, poleževanja doma in gledanja serij. Končno je zasijalo sonce in prava pomlad je tu! Mesec maj je že trka na vrata in z njim čas, ko majice z dolgimi rokavi zamenjamo s kratkimi, dnevi postanejo daljši in življenje postane lepše. Maja pa se prav tako odpira sezona žara, piknikov, druženja z družino ali prijatelji na domači terasi do jutranjih ur.

Da bodo letošnji pikniki nepozabni, smo zate pripravili seznam stvari, na katere ne smeš pozabit ko organiziraš piknik in poskrbeli, da ob nakupu teh tudi prihraniš!

Glavna stvar piknika – odlična hrana

Ni boljšega občutka od tega, ko prideš na piknik in že od daleč vonjaš pečene čevapčiče, perutničke, vratovino, sir za žar in zelenjavo. Ne pozabi še na kruh in druge dodatke. Mogoče pa je prav letos čas, da preizkusiš svoje sposobnosti v grilanju in pripraviš kako morsko specialiteto ali pa burgerje. Vse potrebno lahko kupiš v Tuš prodajalnah. Kjer imajo samopostrežne blagajne lahko nakup opraviš z aplikacijo mBills.

Brez dobre pijače pač ne gre

Na pikniku pa se poleg dobre hrane najbolj prileže hladno pivo. V mBills aplikaciji ga lahko naročiš, Rundasekunda pa poskrbi, da ti ga dostavi na dom. Izbiraš lahko med pivi znamk Union, Lašk,o Heineken in drugimi. Da bodo na pikniku uživali tudi najmlajši, ne pozabi naročiti ledenega čaja Sola. Če pa ste ti in tvoji prijatelji veliki ljubitelji piva, si privoščite kar točilno napravo. In kar je najbolje, ob naročilu izdelkov iz ponudbe Rundasekunda, ti do 27. aprila povrnemo 4% tvojega naročilačila. Kako opraviš nakup v mBills Marketplace pa preveri tukaj.

Dobra glasba

Da bo tvojim povabljenim druženje še dolgo ostalo v spominu poskrbi za dobro glasbo. Najlažje je, če že v naprej pripraviš playlisto in si tako med piknikom čisto brezskrben. Playlist lahko pripraviš v aplikaciji Spotify ali Apple Music, naročnino pa plačaj z mBills Mastercard!

Smo za eno rundo nogometa?

Za popestritev lahko pripraviš kratko nogomet tekmovanje, v katerem bodo najbolj uživali vsi fantje ali pa povabljence razdeliš v dve skupini in se med sabo spopapadete v kvizu!

Dekoracija naredi razliko!

Če želiš, da vse pripavljeno tudi lepo zgleda, lahko prostor okrasiš. Morda dodaš lampiončke in jih prižgeš ko se stemni, uporabiš lahko tudi svečke ali lučke, ki jih za božič oviješ okoli jelke in atmosfera bo popolnoma drugačna.

Tematski piknik

Celotnemu dogodku lahko daš tudi tematiko in hrano, pijačo ter dogajanje prilagodiš izbrani temi. Nimaš idej? Kaj pa cocktail piknik ali burger večer? Sliši se odlično! Svoje povabljence že v naprej obvesti, da bodo prišli pripravljeni.

Povabi svoje prijatelje, družino in otvori letošnjo sezono piknikov in žara!

MBILLS nikoli ne počiva! Prijavi se in ne zamudi nobene novosti, ki smo jo pripravili zate.

prijava na e-novice MB