Tvoj denar je v mBills varno shranjen in ti je vedno na voljo

08/07/2020

Kot že dobro veš, je stanje na kartici mBills Mastercard® pravzaprav stanje v mBills denarnici. To pomeni, da lahko tudi v nedeljo ob dveh zjutraj s svojimi sredstvi v mBills svobodno razpolagaš in plačuješ s telefonom na prodajnih mestih, plačaš položnice, denar nakažeš drugim osebam v mBills ali na račun ter plačuješ s kartico mBills Mastercard. S svojim denarjem lahko svobodno razpolagaš kadarkoli in kjerkoli. Do trenutka, ko ga potrebuješ, pa je denar varno shranjen na fiduciarnih računih bank v Sloveniji. Beri dalje, če te zanima, zakaj je tvoj denar v mBills na varnem in kako lahko z njim razpolagaš kadarkoli in kjerkoli.

Izplačilo gotovine iz mBills denarnice je na voljo 24/7

V nekaterih situacijah potrebujemo gotovino. Z mBills si lahko kadarkoli svoj denar iz mobilne denarnice mBills tudi izplačaš. Za izplačilo gotovine potrebuješ samo telefon, opraviš pa ga lahko na kateremkoli Petrolovem prodajnem mestu. Večji bencinski servisi so odprti 24/7, tako da lahko do gotovine prideš praktično kadarkoli. Vse, kar moraš storiti je, da prodajnemu osebju pokažeš mBills črtno kodo in poveš znesek, ki ga želiš izplačati. Na dan oziroma na mesec lahko osebno identificirani uporabniki mBills vplačajo ali izplačajo največ 5.000 € gotovine. Limite vplačil in izplačil gotovine na prodajnih mestih Petrol preveri tukaj.

Gotovino lahko s svojo novo kartico mBills Mastercard dvigneš tudi na vseh bankomatih, ki podpirajo Mastercard kartice – tako v Sloveniji kot v tujini. Ne pozabi, da lahko v svoji mBills denarnici za večjo varnost za dvig na bankomatu nastaviš poljubni limit. Na dan oziroma mesec lahko s kartico na bankomatu dvigneš največ 1000 € gotovine.

Ne glede na to, ali raje plačuješ s telefonom, kartico ali gotovino, pa je tvoj denar v mBills na varnem.

Varno plačevanje s kartico mBills Mastercard®

Z novo kartico mBills Mastercard lahko plačuješ na prodajnih mestih v Sloveniji, tujini in na spletu. Plačevanje s kartico je varno, za dodatno varnost pa lahko poskrbiš tudi sam. mBills denarnica ti namreč omogoča, da kartici, na zavihku »Kartice«, določaš limite plačil. Omejiš lahko svoj dnevni limit, limit za spletna plačila, limit za dvige na bankomatu ali onemogočiš plačila izven EU.

Svoje limite lahko spremeniš kadarkoli in kjerkoli. V praksi to pomeni, da je lahko limit za spletna plačila ves čas nastavljen na 0 €, tik pred potrditvijo nakupa v spletni trgovini pa ga nastaviš na želeno vrednost. Seveda ga po uspešno opravljenem nakupu zopet nastaviš na 0 €. Več o dodatnih varnostnih nasvetih pri plačevanju na spletu si preberi v našem blogu, tukaj.

Varna uporaba mobilne denarnice mBills

Varnost je ena glavnih prioritet v MBILLS, zato smo v mobilno denarnico vpeljali najsodobnejše sisteme, ki ti omogočajo popoln pregled in nadzor nad uporabo. Za vstop v mobilno denarnico potrebuješ šestmestno vstopno kodo, kot alternativo pa lahko uporabiš tudi t.i. biometrijo (prepoznava prstnega odtisa ali obraza). V primeru, da svojo vstopno kodo pozabiš ali se pri vpisu zmotiš prevečkrat, lahko v mBills denarnico vstopiš le s posebno trimestno varnostno kodo, ki jo vsak uporabnik prejme ob registraciji. Dobro je, da si varnostno kodo zapomniš ali shraniš na varno mesto. Shranjeno pa jo imaš tudi v mBills, na zavihku »Nastavitve«, v svojem profilu.

Če se ti zgodi, da svoj telefon izgubiš ali ti ga ukradejo, si lahko brez skrbi. Nihče drug razen tebe v mBills ne more vstopiti, v kolikor ne pozna vseh zgoraj omenjenih kod. Svojo izgubo ali krajo čim prej sporoči tudi na 01 200 33 34, kjer ti bomo pomagali pri blokadi mBills denarnice. Če pa izgubiš samo svojo kartico mBills Mastercard, jo lahko takoj blokiraš v mBills denarnici v zavihku »Kartice«. Blokada kartice je začasna in jo lahko v primeru, da kartico najdeš, tudi takoj aktiviraš. Blokada kartice na omenjen način je brezplačna in deluje 24 ur na dan.

Denar uporabnikov je varno shranjen na fiduciarnih računih

Tvoj denar v mBills je varno shranjen na fiduciarnih računih bank v Sloveniji. To so posebni transakcijski računi, ki so ločeni od poslovnih ali osebnih računov. Dostop do sredstev na fiduciarnih računih, brez izrecnega dovoljenja mBills uporabnikov, ni mogoč. Dostopa do teh sredstev nimajo niti morebitni upniki MBILLS d.o.o. Za vsa sredstva mBills uporabnikov je poskrbljeno z najvišjo mero varnostne zaščite.

Poleg visokih varnostnih standardov ti v MBILLS nudimo hitro pomoč za vsa tvoja vprašanja in morebitne skrbi. Naši ekipi za pomoč uporabnikom lahko pišeš na info@mbills.si ali jih pokličeš na 01 200 33 36. Za vsa splošna vprašanja pa se lahko obrneš tudi na naš Facebook ali Instagram profil. Z veseljem ti pomagamo v najkrajšem možnem času.

Plačuj varno z mBills denarnico!

MBILLS nikoli ne počiva! Prijavi se in ne zamudi nobene novosti, ki smo jo pripravili zate.

prijava na e-novice MB