Sodeluj v nagradni igri in osvoji brezplačno pot na dopust

10/04/2019

Uporabljaj mBills in osvoji brezplačno pot na dopust

Odpelji svojega partnerja, družino ali prijatelje na oddih brezplačno. Si za? Plačuj z mBills, sodeluj v nagradni igri in drži pesti. Desetim srečnežem namreč podarimo 100 eur v mBills denarnico s katerimi lahko napolniš rezervoar goriva. Vsi sodelujoči prejmejo brezplačen Petrol kupon za pranje avtomobila.

Kako sodelujem?

Sodelovanje je povsem preprosto. Med 1. in 30. aprilom opravi vsaj 5 nakupov z mBills ali s kartico mBills Mastercard® ter se tukaj prijavi na nagradno igro.

Še nisi mBills uporabnik? Iz Google Play ali App Store prenesi brezplačno aplikacijo mBills na svoj telefon in se registriraj. Če želiš, lahko naročiš še brezplačno debetno kartico mBills Mastercard®.

Kartica mBills Mastercard®

S kartico mBills Mastercard® lahko plačuješ na več kot 44 milijonov prodajnih mestih v Sloveniji in v tujini, pa tudi na spletu.

Naročilo in uporaba kartice sta povsem brezplačna. Kartico naročiš v aplikaciji mBills na svojem telefonu in jo tam tudi upravljaš (blokiraš, nastavljaš limite za plačevanje, pogledaš PIN kodo…). Podatki o razpoložljivem stanju in plačilih so ti vedno na dosegu roke – v aplikaciji na tvojem telefonu. Več informacij o kartici najdeš tukaj.

Več aktualnih novic, nagradnih iger in drugih uporabnih vsebin najdeš na našem Instagramu in Facebooku – sledi nam!

Moj denar. Vedno pod palcem.

MBILLS nikoli ne počiva! Prijavi se in ne zamudi nobene novosti, ki smo jo pripravili zate.

prijava na e-novice MB