Plačuj z mBills in osvoji počitnice v Sava Hotels & Resorts

12/05/2019

Počitnice v Sava Hotels & Resorts

Sproščujoče okolje, užitki v termalnih vodnih parkih, vrhunska kulinarika in športne aktivnosti – vse to so počitnice v Sava Hotels & Resorts! Plačuj z mBills, sodeluj v nagradni igri in drži pesti. Trem srečnežem namreč podarimo počitnice v Sava Hotels & Resorts v vrednosti 400 eur! Vsi sodelujoči prejmejo brezplačen kupon za Petrol Fresh izdelek.

Kako sodelujem?
Sodelovanje je povsem preprosto. Med 1. in 31. majom opravi vsaj 5 nakupov z mBills ali s kartico mBills Mastercard® ter se tukaj prijavi na nagradno igro.

Še nisi mBills uporabnik? Iz Google Play ali App Store prenesi brezplačno aplikacijo mBills na svoj telefon in se registriraj. Če želiš, lahko naročiš še brezplačno debetno kartico mBills Mastercard.

Kartica mBills Mastercard®

S kartico mBills Mastercard® lahko plačuješ na več kot 44 milijonov prodajnih mestih v Sloveniji in v tujini pa tudi na spletu.

Naročilo in uporaba kartice sta povsem brezplačna. Kartico naročiš v aplikaciji mBills na svojem telefonu in jo tam tudi upravljaš (blokiraš, nastavljaš limite za plačevanje, pogledaš PIN kodo…). Podatki o razpoložljivem stanju in plačilih so ti vedno na dosegu roke – v aplikaciji na tvojem telefonu. Več informacij o kartici najdeš tukaj.

Več aktualnih novic, nagradnih iger in drugih uporabnih vsebin najdeš na našem Instagramu in Facebooku – sledi nam!

Moj denar. Vedno pod palcem.

MBILLS nikoli ne počiva! Prijavi se in ne zamudi nobene novosti, ki smo jo pripravili zate.

prijava na e-novice MB