NOVO: Zate smo prenovili mBills!

30/05/2019

Aplikacija mBills je pred nekaj dnevi praznovala svoj četrti rojstni dan. Zadnja štiri leta so bila polna izzivov in rešitev, ki so nas pripeljale do prvega mesta med finančnimi aplikacijami v App Store. Predstavili smo ti brezplačno kartico mBills Mastercard®, prvi v Sloveniji ponudili plačevanje z Garmin uro in poskrbeli, da lahko položnice še vedno plačuješ brezplačno.

V MBILLS stremimo k zagotavljanju vrhunske uporabniške izkušnje, zato je mBills aplikacija in vse kar le-ta ponuja, ustvarjena zate in tvoje potrebe. Da pa bo tvoja izkušnja še boljša, smo skupaj z vami – uporabniki, oblikovali nov dizajn. Z velikim veseljem ti predstavljamo prenovljeno različico mBills mobilne denarnice, ki prinaša svež, preprost in privlačen izgled.

Te zanima, kaj je v aplikaciji novega?

Prenovljen domači zaslon

Največjo prenovo je doživel domači zaslon, ki na zdaj na enem mestu združuje najbolj uporabljene funkcionalnosti in ključne informacije. Poslovili smo se od štirih barvnih krogov, ki že od samega začetka spremljajo mBills. Odločitev za spremembo je bila težka, saj so le-ti naš prepoznavni znak in osrednji del aplikacije.

Stanje v mBills denarnici je prva informacija, ki jo vidiš ob vstopu v mBills. Z izbiro modrega gumba + lahko mBills enostavno napolniš s svojega bančnega računa, kreditne kartice ali pa z vplačilom gotovine na Petrolu.

Gumb € za vsa plačila je gotovo že ob prvem pogledu pritegnil tvojo pozornost. V moder krog s simbolom € smo združili vse možnosti plačevanja, ki ti jih ponuja mBills: nakazilo prijatelju na telefonsko številko, ročni vnos položnice, plačilo s slikanjem QR kode in plačilo s prikazom črtne kode.

Zadnje transakcije so tu za hiter pregled zadnjih štirih nakupov. Brez dodatnega dotika zaslona so ti na voljo informacije o prodajnem mestu, času in znesku plačila.

Spodnji meni je ena izmed največjih novosti v mBills. Omogoča ti hitro navigacijo med domačim zaslonom, seznamom vseh transakcij, kartico mBills MastercardⓇ  in karticami zvestobe ter vsemi nastavitvami.

Transakcije

V zavihku transakcije lahko izbiraš med zaključenimi in čakajočimi transakcijami. Zaključene transakcije so vse tiste, ki si jih že opravil z mBills denarnico ali kartico mBills Mastercard®. Čakajoče transakcije pa so vse transakcije, ki še niso bile izvedene in čakajo na tvojo potrditev, vključno z neplačanimi e-računi.

Na tem zaslonu lahko izbereš tudi možnost posredovanja izpiska vseh transakcij na svoj elektronski naslov.

Na voljo ti je tudi napreden iskalnik transakcij, kjer lahko iščeš med vsemi svojimi transakcijami z vpisom besedila ali celo emojijev.

Kartice

V zavihku kartice lahko upravljaš s kartico mBills Mastercard® in karticami zvestobe. S kartico mBills Mastercard® lahko upravljaš tako kot do zdaj – enostavno in hitro.

V kolikor brezplačne kartice mBills Mastercard® še nimaš, jo lahko v tem zavihku tudi enostavno naročiš.

Izbrane kartice zvestobe lahko najdeš pregledno razporejene in pripravljene za uporabo, ali pa jih dodaš še več.

Nastavitve

Zavihek nastavitve ponuja veliko več kot le upravljanje z mBills. Vsebuje namreč vse informacije o tvojem profilu. Pod tem zavihkom te čakajo tudi

  • obvestila,
  • novosti,
  • prijave na prejem e-računov v mBills,
  • zemljevid,
  • vstopnice za tvoje najljubše dogodke in
  • odgovori na pogosta vprašanja.

Kaj še čakaš? Čimprej posodobi aplikacijo mBills.

Tudi v prihodnje se bomo trudili, da bo mBills prilagojen tebi. Sporoči nam, kako ti je všeč nova podoba mBills na info@mbills.si. Veseli bomo povratne informacije, komentarja ali novega predloga.

MBILLS nikoli ne počiva! Prijavi se in ne zamudi nobene novosti, ki smo jo pripravili zate.

prijava na e-novice MB