NOVO: Slikaj QR kodo, natoči gorivo in švigni dalje!

27/05/2021

Vedno isti problem: že včeraj je v tvojem avtu zagorela lučka – opozorilo, da zmanjkuje goriva. Zakaj  se ne bi tega rešil danes, če je jutri lahko še hujše. Naslednje jutro se voziš  v službo, spet zamujaš. Ne preostane ti drugega, kot da se ustaviš na bencinskem servisu in natočiš gorivo svojemu jeklenemu konjičku. Že ko pomisliš koliko časa ti bo to vzelo, si slabe volje. Točenje goriva in nato še čakanje v vrsti do blagajne, da opraviš plačilo. Ojoj.

Na Petrolovih bencinskih servisih so te skrbi odveč, saj ima  mBills novo funkcionalnost. Od zdaj naprej natočeno gorivo plačaj s slikanjem QR kode z aplikacijo mBills neposredno poleg ročk za točenje goriva na agregatu. Nič več čakanja na blagajni in zamujanja v službo! Nova mBills funkcionalnost ti bo prihranila še kako potrebne minute! Beri dalje, da izveš kako, zate pa smo ob tej priložnosti pripravili tudi super nagradno igro!

Kako opraviš plačilo?

  1. Na domačen zaslonu klikni modro ikono € in izberi Slikaj in plačaj QR.
  2. Pred točenjem goriva slikaj QR kodo na agregatu poleg ročk.
  3. Izberi znesek za katerega želiš natočiti gorivo in opravi plačilo ter natoči gorivo.

A pazi!

QR kodo lahko slikaš le iz svojega avta, saj je uporaba telefona v bližini gorljivih in eksplozivnih stvari zelo nevarna.

Če natočiš goriva za manjši znesek kot si ga nastavil v aplikaciji, ti v mobilno denarnico preostanek zneska vrnemo. Če natočiš gorivo za večji znesek kot si ga predvideval, bo presežek samodejno odtegnjen iz tvoje mBills denarnice. V kolikor v denarnici nimaš dovolj denarja, pa celoten znesek poravnaš na blagajni.

Nagradna igra

A se ne sliši noro, da ti natočiš gorivo, mi pa ti v mobilno denarnico povrnemo celoten znesek plačila? Od vključno 27. maja do vključno 4. junija skeniraj QR kodo na agegatu, opravi plačilo, natoči gorivo in morda boš prav ti med 5 srečneži, ki jim bomo znesek natočenega goriva povrnili.

Kako sodeluješ?

  1. Na Petrolovem servisu natoči gorivo v času med vključno 27. 5. in vključno 4. 6.,
  2. plačilo opravi s slikanjem QR kode v mBills
  3. in že se poteguješ za super nagrade.

Petim srečnim izžrebancem bomo povrnili vrednost nakupa!

Preveri pogoje nagradne igre tukaj.

Nagradna igra je zaključena.

Izžrebanci so:

  • Robert Šfiligoj
  • Srečko Sterniša
  • Jože Velikonja
  • Darko Sahovnik
  • Dejan Janković

Poskrbi, da imaš v mobilni denarnici dovolj denarja, opravi plačilo, natoči gorivo in švigni dalje!

MBILLS nikoli ne počiva! Prijavi se in ne zamudi nobene novosti, ki smo jo pripravili zate.

prijava na e-novice MB