Plačuj z mBills in prejmi denar nazaj!

13/02/2021

Med 3. 10 2022 in 11. 10. 2022 lahko izkoristite 10 % Cashback ob plačilu z aplikacijo mBills v lokalih Rajmar Cafe, Mozart Cafe in Hotspot Cafe na Kardeljevi ploščadi.

Kaj ne bi bilo fino, če bi z vsakim nakupom lahko nekaj denarja dobil nazaj? Dobra novica, z mBills je ta fantazija pravkar postala realnost. Tako je, ugodnost, ki je na voljo prav vsem uporabnikom mobilne denarnice – ne glede na izbrani paket, ti prinaša 2 % vrednosti plačila z mBills denarnico takoj nazaj. Nakupuješ v Supermarketih Tuš? Za plačilo se odpravi na hitro blagajno in izberi plačilo z mBills – 2 % vrednosti plačila se ti bo kot »cashback« takoj vrnilo v tvojo mBills denarnico. Si komaj čakal, da se odprejo trgovine Big Bang in Harvey Norman? Plačaj z mBills in prejmi denar nazaj, ne glede na ostale popuste trgovin. Načrtuješ obisk trgovin Baby Center, Kompas Shop, S.Oliver, Telekom Slovenije, Nama, Mango ali Sportina? Na blagajni povej, da boš plačal z mBills in prejmi 2 % denarja nazaj.

Če te zanima, kje vse lahko prejmeš denar nazaj za svoje nakupe, kaj moraš za to narediti in koliko denarja na mesec lahko prejmeš, nadaljuj z branjem našega bloga.

Kje za svoje nakupe z mBills prejmem denar nazaj?

Denar nazaj prejmeš za nakupe, ki jih opraviš z mBills denarnico na telefonu na prodajnih mestih, ki sprejemajo mBills plačila. Izjema pri tem so prodajna mesta Petrol, OMV Slovenija, Športna loterija (spletno mesto eStave) in nakupi preko aplikacije Cashback (prodajno mesto MyWorld, kjer že sicer za nakupe eVoucherja prejmeš popust).

Za nakupe z mBills denarnico veljajo tudi vsa plačila v Ponudbi mBills Marketplace. Tako lahko pričakuješ »cashback« tudi za nakup pametne ure Garmin Venu SQ, ki je v ponudbi Big Bang ali točilne naprave v sklopu ponudbe Runda Sekunda. V mBills Marketplace odpri zavihek Ponudba in preveri, kaj vse ti je na voljo in kako ti naročilo poenostavi vsakdan in prinese prihranek.

Štejejo velika in mala plačila. Saj veš, zrno na zrno pogača. Tako da štejejo tudi plačila z mBills na avtomatih Automatic Services, Delikomat in rogljiček v prodajalnah Žito. Vsa prodajna mesta, kjer lahko plačuješ z mBills, lahko vedno preveriš tudi v svoji mBills denarnici v zavihku Nastavitve / Zemljevid. Če še nisi opravil svojega prvega plačila z mBills denarnico na prodajnem mestu, si poglej video ali na povezavi tukaj preberi več o tem, kako poteka plačilo z mBills.

Kot rečeno, je ugodnost na voljo le kadar na prodajnih mestih plačuješ z mBills aplikacijo na telefonu in ne velja za plačila s kartico mBills Mastercard (vključno s plačili prek Garmin Pay, Fitbit Pay in Apple Pay), prav tako pa tudi ne za plačila položnic, predračunov in e-računov, nakazila prijateljem (prek mBills ali na TRR), vplačila in izplačila gotovine ipd. Pravila in pogoje programa preveri tukaj.

Kaj moraš narediti, da sodeluješ v programu »Denar nazaj – cashback«?

Odgovor je prav nič. Posodobi aplikacijo in preveri, kako program deluje. Opravi plačilo na enem od mBills prodajnih mest, kjer je program omogočen – to je lahko tudi spletna ali mobilna trgovina Moje Lekarne, Steklarna Rogaška – preveri, kako ti mBills denarnica vrne denar nazaj. Koriščenje ugodnosti tako ni več vezano na eno trgovino. Denar, ki ga dobiš nazaj za plačilo v eni trgovini, porabiš po svoji presoji – tam, kjer tebi najbolj ustreza.

Ves denar, ki si ga prejel nazaj, lahko spremljaš tudi v mBills analitiki transakcij. Vstopi v mBills in izberi zavihek Transakcije. Kategorija Cashback ti jasno predstavi, koliko denarja v izbranem obdobju si dobil povrnjenega s programom  »Denar nazaj – cashback«. Še ne poznaš mBills Analitike? Več o tem, kako enostavno in pregledno spremljaš svojo porabo v mBills analitiki, si preberi tukaj.

V mobilni denarnici mBills je pregled transakcij vedno oddaljen le za dotik zaslona.

Za svoje nakupe z mBills denarnico lahko dobiš tudi do 100 EUR denarja nazaj!

Več plačil z mBills denarnico na tvojem telefonu pomeni tudi več denarja nazaj. V enem mesecu lahko prejmeš skupno največ 100 EUR denarja nazaj v svojo mBills denarnico – bodisi na enem ali več različnih prodajnih mestih. Program »Denar nazaj – cashback« traja do preklica, tako da ti svetujemo, da čimprej preveriš, kako deluje. S sproščanjem omejitev in vedno večjo možnostjo plačevanja na prodajnih mestih, se bodo povečale tudi tvoje možnosti, da izkoristiš ugodnost vračila 2 % denarja nazaj.

Kaj si torej velja zapomniti?

  • Če se le da, na prodajnem mestu plačaj z mBills na svojem telefonu in prejmi denar nazaj!
  • Program velja tudi za nakupe v mBills Marketplace.
  • Za sodelovanje v programu, ni potrebno narediti prav nič, je pa pametno, če si preneseš zadnje posodobitve aplikacije, da lahko spremljaš stanje »cashback« vračil v mBills denarnici.
  • V programu lahko na mesec prejmeš največ 100 EUR denarja nazaj.
  • V programu ne sodeluješ s plačili na prodajnih mestih Petrol, OMV Slovenija, Športna loterija (spletno mesto eStave) in nakupi preko aplikacije Cashback. Prav tako ne štejejo plačila položnic, e-računov, nakazil na telefonsko številko, nakazil na TRR, izplačil gotovine in podobno. Vse omejitve preveri v Pogojih programa »Denar nazaj – cashback«.

Plačuj z mBills in izkoristi številne ugodnosti, ki ti jih prinaša tvoja najljubša mobilna denarnica!

MBILLS nikoli ne počiva! Prijavi se in ne zamudi nobene novosti, ki smo jo pripravili zate.

prijava na e-novice MB