Poenostavi svoj posel!

05/09/2021

Si tudi ti podjetnik s povsem natrpanim urnikom?  Ni pomembno če se ukvarjaš z nepremičnimi, imaš frizerski salon ali morda delavnico. V napornem dnevu usklajuješ mnoge aktivnosti, ki so nujne za ohranjanje posla. Svoje poslovanje pa lahko vsaj nekoliko poenostaviš. Preberi več o 3 korakih, ki ti lahko prikrajšajo kar nekaj časa in tudi denarja.

  1. Kupec je digitaliziran, bodi tudi ti

Ni pomembno s katero dejavnostjo se ukvarjaš – tvoj kupec je digitaliziran. Epidemije je še povečala digitalno pismenost med ljudmi in tudi plačevanje s telefonom je postalo že čisto običajno. Čas je, da se spremembam prilagodiš tudi ti in tvoje podjetje. Tukaj ti pomaga mBills POS – brezplačna mobilna aplikacija, ki sodobnim podjetnikom omogoča enostavno in hitro sprejemanje plačil s telefonom. Zgodovino plačil imaš tako vedno na voljo na svojem telefonu in denar varno shranjen.

  1. Znebi se nepotrebnih stroškov

In če ravno govorimo o digitalizaciji – s plačevanjem s telefonom se prav tako znebiš papirnatih računov. Tako prihraniš  denar, po drugi strani pa je tvoje podjetje prijazno do okolja. Aplikacija mBills POS prav tako nima začetnih stroškov in naročnine, provizija za sprejemanje plačil in polog gotovine je določena s pogodbo. Tako že vnaprej veš, koliko te bo vse skupaj stalo.

  1. Ne zapravljaj časa

Kot podjetnik imaš  v svojem dnevu ogromno obveznosti in zadnje, kar si želiš, je to, da na koncu dneva loviš odpiralni čas bank – samo za to, da položiš dnevni iztržek gotovine. Banke se zaprejo že okoli 16.00 ali 17.00, ti pa moraš zaradi tega prej zapustiti delovno mesto. Čas, ki bi ga sicer porabil za svoj posel, tako porabiš za čakanje v dolgih vrstah. To pa ni ravno produktivno, kajne?

Tudi tukaj si lahko pomagaš z mBills POS, ki omogoča ugoden polog gotovinskih dnevnih iztržkov na vseh prodajnih mestih Petrol. Tako se le ustaviš na najbližjem Petrolu in gotovino na svoj poslovni račun položiš kadarkoli: vse dni v tednu, ne da bi te skrbelo za varnost med prenosom, parkirno mesto in dolgo pot do banke.

Te zanima več? Svoje povpraševanje lahko oddaš tukaj.

MBILLS nikoli ne počiva! Prijavi se in ne zamudi nobene novosti, ki smo jo pripravili zate.

prijava na e-novice MB