Poletje z mBills!

01/07/2022

Končno smo na koledarju dočakali dan, ki smo ga pričakovali celo leto –  21. junij in z njim uradni začetek poletja. Večeri v centru mesta ob dobri pijači in še boljši družbi in življenje se zdi takoj lepše. Kako pa se ti spopadaš z vročino? Pod palmo na morju ali doma pod klimo? Kjerkoli si, ti mBills lahko v veliki meri olajša poletje. Ne švicaj še pri plačevanju, uporabi mBills!

Si svojo pametno uro že povezal z mBills Mastercard?  

So tudi tvoje sanje, da bi se lahko enkrat od doma odpravil brez denarnice, telefona in milijon drugih stvari bi bilo kar sanjsko, kajne? Z mBills je to mogoče! Kartico mBills Mastercard povežeš s pametno uro Garmin, Fitbit ali Apple in plačuješ z uro. Ko dan začneš z jutranjim tekom je kartica mBills Mastercard kar na tvojem zapestju. Ko se odpraviš v bližnjo trgovino pet minut pred zaprtjem ne rabiš izgubljati časa še z iskanjem denarnice, saj je plačilno sredstvo že na tvoji roki. S pametno uro lahko prav tako dvigneš gotovino na vseh brezstičnih bankomatih.

Kako povežeš Garmin ali Fitbit uro s kartico?

  • Nastavi denarnico Garmin Pay ali Fitbit Pay.
  • Dodaj kartico mBills Mastercard v pametno Garmin ali Fitbit
  • Plačaj z uro Garmin ali Fitbit

Podrobne korake najdeš tukaj. https://www.mbills.si/garminpay/

Kako povežeš Apple Watch s kartico?

  • V zavihku Kartice pritisni gumb »Add to Apple Wallet«.
  • Kartico v Apple Wallet nastavi kot privzeto plačilno kartico.
  • Za plačevanje z urami Apple Watch, odpri aplikacijo Apple Watch in izberi »Wallet in Apple Pay« ter dodaj kartico.

Skupna denarnica za skupne stroške 

Ob planiranju izleta se skoraj vedno zatakne pri razdelitvi stroškov. Je bolje, da ena oseba vedno poravna račun in ji drugi nakažejo denar na koncu dopusta. Ali je bolje, da vsak plačuje zase in plačilo računa v restavraciji traja dlje kot uživanje ob hrani? Rešitev je skupna denarnica. Tako lahko vsak posebej z aplikacijo ali kartico mBills Mastercard plačuje iz istega fonda. Vse kar potrebujete je mBills aplikacija in nekaj denarja, za drugo poskrbimo mi.

  • Kreiraj skupno denarnico v zavihku »Markeplace«.
  • Vanjo povabi druge uporabnike.
  • Vsi jo napolnite z istim zneskom.
  • Vsak posebej lahko iz nje plačuje.

Te zanima več o skupni denarnici? https://www.mbills.si/blog/skupna-denarnica/

Plačuj s kartico mBills Mastercard brez provizije

Kartica mBills Mastercard ti zraven številnih prednosti omogoča tudi plačevanje v tujini popolnoma brez provizije. Z njo lahko plačuješ na več kot 53 milijon prodajnih mest na svetu. Zagotavlja ti visoko stopnjo varnosti, saj ob vsakem plačilu prejmeš potisno sporočilo. V primeru sume kraje pa jo lahko blokiraš. Če jo želiš ob potovanju izven Evropske unije še dodatno zavarovati, lahko izključiš »Plačila izven EU« Pred vsakim plačilom pa funkcijo samo vključiš. Preprosto, kajne? Še en nasvet, s katerim boš prihranil kar nekaj evrov: Pri dvigu denarja na bankomatu v tujini izberi možnost brez konverzije.

Uživaj v prihajajočih dneh in ne pozabi: Zakaj bi švical še pri plačevanju? Uporabi mBills.

MBILLS nikoli ne počiva! Prijavi se in ne zamudi nobene novosti, ki smo jo pripravili zate.

prijava na e-novice MB