Sodeluj v nagradni igri in osvoji sanjsko potovanje z mBills!

05/06/2019

Podelili bomo 5 bonov za sanjsko potovanje

Ali si že dolgo želiš, da bi obiskal svojo sanjsko destinacijo? Želja se ti lahko z mBills izpolni. Podelili bomo 5 bonov v vrednosti 1000 € za potovanje po izbiri pri Nomago Travel, vsi sodelujoči pa prejmejo kupon za Petrol Fresh palačinke.

Kako sodelujem?

Sodelovanje je povsem preprosto. Med 27.5. in 30.6. opravi vsaj 5 nakupov z mBills ali s kartico mBills Mastercard® ter se tukaj prijavi na nagradno igro.

Še nisi mBills uporabnik? Iz Google Play ali App Store prenesi brezplačno aplikacijo mBills na svoj telefon in se registriraj. Za plačevanje v tujini ali na spletu pa lahko naročiš še brezplačno debetno kartico mBills Mastercard®.

Ideje za tvoje potovanje!

V Nomago Travel so pripravili nekaj predlogov destinacij, ki jih lahko obiščeš. Verjamemo, da boš med njimi našel navdih za svoje potovanje. Vse predloge si lahko prebereš tukaj.

TAJSKA

Tajska je odlična izbira za prvo potovanje z nahrbtnikom. Ugodne cene letalskih kart in prenočišč, rajske plaže ter okusna hrana so dovolj dober razlog, da se odpraviš prvi pravi avanturi naproti! V Bangkoku se boš lahko prepustil pravim azijskim okusom na ulici, si ogledal nekaj znamenitih templjev in obiskal največjo plavajočo tržnico. Od tam lahko pot nadaljuješ na sever, kjer imaš številne možnosti za pohodništvo, obisk adrenalinskih parkov in ogled najlepših templjev. Lahko pa poletiš proti jugu in si privoščiš oddih na otočkih, ki razvajajo s toplo belo mivko in čudovitim sinje modrim morjem.

BALI

Popolna priložnost, da izbereš ta tropski otok kot svojo naslednjo popotniško destinacijo! Obišči romantično mestece Ubud in se sprehodi skozi opičji gozd ali pa se zapelji do neskončnih zelenih riževih polj. In če si jutranji ptič, se podaj na ogled vulkana še pred sončnim vzhodom. Seveda boš potovanje zaključil na eni od čudovitih plaž s čudovitim belim peskom in turkiznim morjem.

Več aktualnih novic, nagradnih iger in drugih uporabnih vsebin najdeš na našem Instagramu in Facebooku – sledi nam!

Moj denar. Vedno pod palcem.

MBILLS nikoli ne počiva! Prijavi se in ne zamudi nobene novosti, ki smo jo pripravili zate.

prijava na e-novice MB