NOVO: Zasluži v trenutku z mBills priporočili

20/10/2019

Razlogov, zakaj uporabniki prisegate na mobilno denarnico mBills je res ogromno. Nekateri od vas ste zapriseženi uporabniki brezplačne kartice mBills MastercardⓇ, spet druge prepriča plačevanje položnic brez provizije. Tu ste še ljubitelji plačevanja s telefonom, medtem ko je mnoge od vas premamilo prav vse od naštetega. Verjamemo, da imaš tudi sam zelo dobre razloge za to, da te pri plačevanju spremlja prav mobilna denarnica mBills. Toda ali si kdaj pomislil, da bi jih delil tudi s prijatelji ali z najbližjimi ter tako tudi njim olajšal življenje? Sedaj imaš za to namreč odlično priložnost, ki jo lahko izkoristiš celo za prijetno prijateljsko druženje na naš račun! Tako je, od sedaj naprej lahko k uporabi aplikacije mBills in drugih naših storitev povabiš tudi prijatelje, za nagrado pa obenem še nekaj zaslužiš. 

Kaj mi novost omogoča?

  • Enostavno povabi prijatelje k uporabi mobilnega plačevanja z mBills.
  • Prejmi 15 € v mBills za vsako uspešno povabilo prijatelja.
  • Uživaj v druženju s prijatelji.

Kako priporočim mobilno denarnico mBills prijatelju?

  1. V zavihku »Nastavitve« izberi gumb »Povabi prijatelja«.
  2. V imeniku poišči prijatelje, ki še ne uporabljajo mBills denarnice in jim pošlji priporočilo.
  3. Prijatelji imajo 7 dni časa, da si mBills naložijo in opravijo osebno identifikacijo.
  4. Za vsakega prijatelja, ki ga pripelješ, ti mBills nakaže 15 € v tvojo mobilno denarnico.*

Ko boš mBills priporočil prijateljem, bodo prejeli SMS sporočilo z vabilom in napotek, kako si aplikacijo naložijo ter poskrbijo za osebno identifikacijo. Če tega ne bodo naredili, bodo čez nekaj dni prejeli opomnik, po sedmih koledarskih dneh pa tvojemu povabilu preteče rok, zato ni slabo, če se še sam pozanimaš, ali so uspešno opravili postopek osebne identifikacije, kar je pogoj za nakazilo in tvoj zaslužek v vrednosti 15 EUR na uspešno priporočilo. Ni pa se potrebno ustaviti pri 15 €, v mBills lahko prejmeš nagrado za do 100 uspešnih priporočil.

In če bi tvoji prijatelji o plačevanju s telefonom želeli izvedeti še več, lahko z njimi deliš tudi povezavo do najpogostejših vprašanj ali vseh informacij v zvezi z mBills denarnico. Tako si bodo lahko tvoji prebrali, kako preprosto in praktično je vse skupaj, tebi pa ne bo treba vedno znova ponavljati iste zgodbe.

Zakaj torej ne bi s prijatelji delil svojega navdušenja nad mBills denarnico­? Konec koncev jim pomagaš prihraniti in ostati v koraku s časom.  To pa je vedno zmagovalna kombinacija, ni tako?

Če v mBills nimaš možnosti »Povabi prijatelja« pomeni, da tvoja aplikacija mBills ni posodobljena. Posodobi mBills na svojem telefonu in si omogoči pošiljanje povabil svojim prijateljem.

*Dobiš lahko nagrado za največ 100 uspešno izvedenih priporočil, oziroma v skupni vrednosti največ 1.500 € (z DDV).

Več o mBills si lahko prebereš tukaj. Več aktualnih novic, nagradnih iger in drugih uporabnih vsebin najdeš na našem Instagramu in Facebooku – sledi nam!

Povabi prijatelje v mBills in zasluži v trenutku!

MBILLS nikoli ne počiva! Prijavi se in ne zamudi nobene novosti, ki smo jo pripravili zate.

prijava na e-novice MB