Veliki koraki MBILLS v letu 2019

22/12/2019

Leto 2019 se približuje koncu zato je čas, da tudi v MBILLS, naredimo hiter pregled nad vsemi velikimi koraki, ki smo jih osvojili v tem letu. V podjetju, kot je MBILLS se v enem letu lahko zgodi marsikaj in se tudi je. Pridružili so se nam novi sodelavci, izpeljali smo več velikih in ogromno manjših projektov, prejeli smo nagrado strokovne žirije revije Wealth & Finance International, mobilna denarnica mBills je dobila nov izgled in nove funkcionalnosti, predvsem pa se je povečalo število uporabnikov, ki vsakodnevno zadovoljni uporabljate mBills. Vsaki stvari, ki smo se je lotili v preteklem letu, smo namenili veliko časa in truda, saj smo si želeli, da s končnim rezultatom navdušimo vse uporabnike.

1. Plačevanje z uro – mBills Garmin Pay

V letu 2018 smo mobilni denarnici mBills dodali kartico mBills Mastercard®, ki ti omogoča plačevanje v Sloveniji, tujini in na spletu. V začetku leta pa smo omogočili še povezavo kartice mBills Mastercard z Garmin uro.  mBills Mastercard je prva in edina kartica v Sloveniji, ki jo lahko uporabljaš za plačevanje z Garmin pay. Kartico mBills Mastercard povežeš s svojo uro in vsa svoja plačila lahko opraviš tako, da uro samo prisloniš na brezstičen POS terminal. Za opravljeno plačilo ni potrebe po fizični kartici ali telefonu, kar še bolj poenostavi tvoje vsakodnevno plačevanje.

mBills omogoča plačevanje s pametno uro

2. Prenovljena mBills denarnica

Spomladi smo naredili veliko spremembo v mBills denarnici – spremenili smo namreč njeno celostno podobo. Sprememba je bila seveda težka, saj smo se poslovili od štirih barvnih krogov, ki so od samega začetka spremljali mBills. Kljub temu pa smo se zavedali, da je prenova nujna, če želimo izboljšati uporabniško izkušnjo in v mBills dodati nove funkcionalnosti. Pri prenovi smo veliko pozornosti namenili mnenjem, predlogom in željam naših uporabnikov. Z novo podobo mBills denarnice smo zelo zadovoljni, prav tako pa smo dobil veliko pohval in pozitivnih mnenj uporabnikov. Nov dizajn mobilne denarnice omogoča, da so ključne funkcionalnosti združene na gumbu »€«, med seboj pa se ločujejo po različnih barvah. Več o tem zakaj smo mBills denarnici dodali oblake pa si lahko prebereš v našem blogu tukaj.

3. Nove funkcionalnosti mBills

mBills denarnica je v tem letu dobila kar šest novih funkcionalnosti, ki ti še bolj poenostavijo in olajšajo plačevanje. Nove funkcionalnosti nadgrajuje tudi nov dizajn, ki omogoča nenehno nadgradnjo denarnice.

– Prva izmed novosti v tem letu je bila možnost uporabe mBills denarnice brez vstopa v aplikacijo, s tem ko si na svojem telefonu urediš bližnjico do svoje mobilne denarnice.

– Dodali smo novo možnost polnjenja – polnjenje s kreditne kartice. V mBills izbereš omenjeno polnjenje, vpišeš podatke o kartici in v trenutku je tvoja mBills denarnica napolnjena. Za vse naslednje polnitve  vpis podatkov ni več potreben.

– Na Petrolovih prodajnih mestih si že lahko plačeval samo s svojim telefonom, in sicer tako, da si pokazal črtno kodo v aplikaciji mBills. Od poletja naprej pa lahko v mBills dodaš Petrol klub kartico zvestobe ali Petrol klub plačilno kartico, ki jo lahko nastaviš tudi kot vir denarja. Zdaj imaš pregled nad zbranimi Zlatmi točkami vedno na svojem telefonu.

– Želeli smo, da imaš celovit pregled svojih financ vedno na  telefonu, zato smo mBills denarnici dodali analitiko. Vse transakcije se razporedijo v posamezne kategorije ali pa jih v njih razporediš sam in so prikazane v grafičnem prikazu. Pred kratkim pa smo analitiko še nadgradili in omogočili, da v posamezni kategoriji pregledaš vsa plačila.

– V primeru, da ti je prijatelj pozabil nakazati denar, ga lahko na dolg opomniš z novostjo »Pošlji zahtevek«, s pomočjo katere prijatelju v mBills pošlješ opomnik za vračilo denarja. Dodaš mu lahko tudi zabaven GIF.

– Najnovejša funkcionalnost, ki smo jo predstavili pred kratkim, pa je nakazovanje na bančne račune, tako na tiste v Sloveniji kot v tujini. Do zdaj si lahko svojim prijateljem nakazoval samo na njihovo telefonsko številko, po novem pa ti mBills omogoča, da jim denar brez provizij nakažeš tudi na njihov bančni račun, ne glede na to, ali je odprt v Sloveniji ali tujini.

mBills je v letu 2019 omogočil boljši pregled nad transakcijami

4. Sodelovanje na dogodkih

Poleg vseh novih funkcionalnosti pa ti je mBills v preteklem letu omogočil nešteto ugodnosti pri nakupu vstopnic za različne dogodke. Svojo vstopnico si z mobilno denarnico mBills lahko po ugodni ceni kupil za Planico, Pokal Vitranc, Kurentovanje na Ptuju, Škisovo tržnico, evropsko prvenstvo za moške v odbojki EuroVolley 2019 in Ftrgatev.

Vsi dogodki so bili zelo uspešni. Študentom smo omogočili, da so se brezplačno zabavali na Škisovi tržnici 2019, po ugodni ceni in na posebni VIP servis tribuni si lahko navijal za naše odbojkarje na EuroVolley 2019 ter se ceneje zabaval na glasbenem dogodku Ftrgatev 2019. Poleg ugodnosti pri nakupu vstopnic pa smo poskrbeli tudi za ugodnosti na dogodkih – delili smo brezplačne navijaške rekvizite, ledene kave in ReFresh vode, svetleče mBills palice, čokolade, kupone za kavo ter ob plačilu z mBills omogočili 1+1 GRATIS za pivo in vodo.

mBills je v letu 2019 sodeloval na mnogih prireditvah

5. Nagrada in število uporabnikov

Še posebej ponosni in veseli smo, da je v letošnjem letu naš trud prepoznala tudi strokovna žirija mednarodne revije Wealth & Finance International, za najboljšo mobilno aplikacijo za e-račune v Srednji Evropi. Skupek vseh velikih in malih korakov pa je zagotovo pripeljalo do največjega koraka v 2019 – več kot 60.000 uporabnikov mBills denarnice. Veseli smo, da imamo vedno več zadovoljnih uporabnikov mBills denarnice s katero opravljajo svoja vsakodnevna plačila.

Za leto 2020 imamo za mBills denarnico pripravljene nove funkcionalnosti, ki bodo še bolj olajšale tvoje plačevanje. Pripravljamo tudi različne ponudbe in ugodnosti za dogodke, nove nagradne igra in druge projekte. Obljubljamo, da prva novost prihaja že zelo kmalu.

MBILLS nikoli ne počiva! Prijavi se in ne zamudi nobene novosti, ki smo jo pripravili zate.

prijava na e-novice MB