Veliki koraki MBILLS v letu 2019

22/12/2019

Leto 2019 se pribli┼żuje koncu zato je ─Źas, da tudi v MBILLS, naredimo hiter pregled nad vsemi velikimi koraki, ki smo jih osvojili v tem letu. V podjetju, kot je MBILLS se v enem letu lahko zgodi marsikaj in se tudi je. Pridru┼żili so se nam novi sodelavci, izpeljali smo ve─Ź velikih in ogromno manj┼íih projektov, prejeli smo nagrado strokovne ┼żirije revije┬áWealth & Finance International, mobilna denarnica mBills je dobila nov izgled in nove funkcionalnosti, predvsem pa se je pove─Źalo ┼ítevilo uporabnikov, ki vsakodnevno zadovoljni uporabljate mBills. Vsaki stvari, ki smo se je lotili v preteklem letu, smo namenili veliko ─Źasa in truda, saj smo si ┼żeleli, da s kon─Źnim rezultatom navdu┼íimo vse uporabnike.

1. Pla─Źevanje z uro – mBills Garmin Pay

V letu 2018 smo mobilni denarnici mBills dodali kartico mBills Mastercard┬«, ki ti omogo─Źa pla─Źevanje v Sloveniji, tujini in na spletu. V za─Źetku leta pa smo omogo─Źili ┼íe┬ápovezavo kartice mBills Mastercard z Garmin uro. ┬ámBills Mastercard je prva in edina kartica v Sloveniji, ki jo lahko uporablja┼í za pla─Źevanje z Garmin pay. Kartico mBills Mastercard pove┼że┼í s svojo uro in┬ávsa svoja pla─Źila lahko opravi┼í tako, da uro samo prisloni┼í na brezsti─Źen POS terminal. Za opravljeno pla─Źilo ni potrebe po fizi─Źni kartici ali telefonu, kar ┼íe bolj poenostavi tvoje vsakodnevno pla─Źevanje.

mBills omogo─Źa pla─Źevanje s pametno uro

2. Prenovljena mBills denarnica

Spomladi smo naredili veliko spremembo v mBills denarnici – spremenili smo namre─Ź njeno celostno podobo. Sprememba je bila seveda te┼żka, saj smo se poslovili od ┼ítirih barvnih krogov, ki so od samega za─Źetka spremljali mBills. Kljub temu pa smo se zavedali, da je prenova nujna, ─Źe ┼żelimo izbolj┼íati uporabni┼íko izku┼ínjo in v mBills dodati nove funkcionalnosti. Pri prenovi smo veliko pozornosti namenili mnenjem, predlogom in ┼żeljam na┼íih uporabnikov. Z novo podobo mBills denarnice smo zelo zadovoljni, prav tako pa smo dobil veliko pohval in pozitivnih mnenj uporabnikov. Nov dizajn mobilne denarnice omogo─Źa, da so klju─Źne funkcionalnosti zdru┼żene na gumbu ┬╗ÔéČ┬ź, med seboj pa se lo─Źujejo po razli─Źnih barvah. Ve─Ź o tem zakaj smo mBills denarnici dodali oblake pa si lahko prebere┼í v na┼íem blogu tukaj.

3. Nove funkcionalnosti mBills

mBills denarnica je v tem letu dobila kar ┼íest novih funkcionalnosti, ki ti ┼íe bolj poenostavijo in olaj┼íajo pla─Źevanje. Nove funkcionalnosti nadgrajuje tudi nov dizajn, ki omogo─Źa nenehno nadgradnjo denarnice.

– Prva izmed novosti v tem letu je bila mo┼żnost uporabe mBills denarnice brez vstopa v aplikacijo, s tem ko si na svojem telefonu uredi┼í bli┼żnjico do svoje mobilne denarnice.

– Dodali smo novo mo┼żnost polnjenja ÔÇô polnjenje s kreditne kartice. V mBills izbere┼í omenjeno polnjenje, vpi┼íe┼í podatke o kartici in v trenutku je tvoja mBills denarnica napolnjena. Za vse naslednje polnitve┬á vpis podatkov ni ve─Ź potreben.

– Na Petrolovih prodajnih mestih si ┼że lahko pla─Źeval samo s svojim telefonom, in sicer tako, da si pokazal ─Źrtno kodo v aplikaciji mBills. Od poletja naprej pa lahko v mBills doda┼í Petrol klub kartico zvestobe ali Petrol klub pla─Źilno kartico, ki jo lahko nastavi┼í tudi kot vir denarja. Zdaj ima┼í pregled nad zbranimi Zlatmi to─Źkami vedno na svojem telefonu.

– ┼Żeleli smo, da ima┼í celovit pregled svojih financ vedno na┬á telefonu, zato smo mBills denarnici dodali analitiko. Vse transakcije se razporedijo v posamezne kategorije ali pa jih v njih razporedi┼í sam in so prikazane v grafi─Źnem prikazu. Pred kratkim pa smo analitiko ┼íe nadgradili in omogo─Źili, da v posamezni kategoriji pregleda┼í vsa pla─Źila.

– V primeru, da ti je prijatelj pozabil nakazati denar, ga lahko na dolg opomni┼í z novostjo ┬╗Po┼ílji zahtevek┬ź, s pomo─Źjo katere prijatelju v mBills po┼ílje┼í opomnik za vra─Źilo denarja. Doda┼í mu lahko tudi zabaven GIF.

– Najnovej┼ía funkcionalnost, ki smo jo predstavili pred kratkim, pa je nakazovanje na ban─Źne ra─Źune, tako na tiste v Sloveniji kot v tujini. Do zdaj si lahko svojim prijateljem nakazoval samo na njihovo telefonsko ┼ítevilko, po novem pa ti mBills omogo─Źa, da jim denar brez provizij naka┼że┼í tudi na njihov ban─Źni ra─Źun, ne glede na to, ali je odprt v Sloveniji ali tujini.

mBills je v letu 2019 omogo─Źil bolj┼íi pregled nad transakcijami

4. Sodelovanje na dogodkih

Poleg vseh novih funkcionalnosti pa ti je mBills v preteklem letu omogo─Źil ne┼íteto ugodnosti pri nakupu vstopnic za razli─Źne dogodke. Svojo vstopnico si z mobilno denarnico mBills lahko po ugodni ceni kupil za Planico, Pokal Vitranc, Kurentovanje na Ptuju, ┼ákisovo tr┼żnico, evropsko prvenstvo za mo┼íke v odbojki EuroVolley 2019 in Ftrgatev.

Vsi dogodki so bili zelo uspe┼íni. ┼átudentom smo omogo─Źili, da so se brezpla─Źno zabavali na ┼ákisovi tr┼żnici 2019, po ugodni ceni in na posebni VIP servis tribuni si lahko navijal za na┼íe odbojkarje na EuroVolley 2019 ter se ceneje zabaval na glasbenem dogodku Ftrgatev 2019. Poleg ugodnosti pri nakupu vstopnic pa smo poskrbeli tudi za ugodnosti na dogodkih ÔÇô delili smo brezpla─Źne navija┼íke rekvizite, ledene kave in ReFresh vode, svetle─Źe mBills palice, ─Źokolade, kupone za kavo ter ob pla─Źilu z mBills omogo─Źili 1+1 GRATIS za pivo in vodo.

mBills je v letu 2019 sodeloval na mnogih prireditvah

5. Nagrada in število uporabnikov

┼áe posebej ponosni in veseli smo, da je v leto┼ínjem letu na┼í trud prepoznala tudi strokovna ┼żirija mednarodne revije Wealth & Finance International, za najbolj┼ío mobilno aplikacijo za e-ra─Źune v Srednji Evropi. Skupek vseh velikih in malih korakov pa je zagotovo pripeljalo do najve─Źjega koraka v 2019 ÔÇô ve─Ź kot 60.000 uporabnikov mBills denarnice. Veseli smo, da imamo vedno ve─Ź zadovoljnih uporabnikov mBills denarnice s katero opravljajo svoja vsakodnevna pla─Źila.

Za leto 2020 imamo za mBills denarnico pripravljene nove funkcionalnosti, ki bodo ┼íe bolj olaj┼íale tvoje pla─Źevanje. Pripravljamo tudi razli─Źne ponudbe in ugodnosti za dogodke, nove nagradne igra in druge projekte. Obljubljamo, da prva novost prihaja ┼że zelo kmalu.

MBILLS nikoli ne po─Źiva! Prijavi se in ne zamudi nobene novosti, ki smo jo pripravili zate.

prijava na e-novice MB