Veliki koraki MBILLS v letu 2021

31/12/2021

Ker se leto počasi izteka, je čas, da se ozremo nazaj in spomnimo, kaj je mBills zaznamovalo v letu 2021. Zagotovo lahko rečemo, da se je zgodilo ogromno. Pametna denarnica je doživela kar nekaj posodobitev in pridobila nekaj večjih funkcionalnostih, brez katerih si mBills ne predstavljamo več. Prav tako smo izvedli številne projekte, naše uporabnike razveseljevali z nagradnimi igrami in izpeljali lepo število uspešnih sodelovanj. Število mBills uporabnikov je krepko preseglo 115.000 uporabnikov. Ali ni zanimivo, da si med njimi tudi ti?

Kaj je zaznamovalo leto 2021 pri mBills?

3 nove funkcionalnosti

Najhitrejši in najvarnejši način plačila goriva – z mBills

Maja smo v pametno denarnico dodali funkcionalnost, ki omogoča plačilo goriva na Petrolu z aplikacijo. To ni le plačilo goriva s pametno denarnico, temveč plačilo na najhitrejši in najvarnejši način – in sicer brez vstopa v poslovalnico. Tako vse opraviš v samo 3 korakih: Z mBills slikaš QR kodo na agregatu ob ročkah, opraviš plačilo, natočiš gorivo in že švigaš dalje. Zadnji prideš, a prvi greš! Noro, kajne? Vse o funkcionalnosti najdeš tukaj.

Z mBills do kvalificiranega potrdila

Leto 2021 je v veliki meri zaznamovala epidemija koronavirusa. Tako smo morali poleg kovčkov za oddih v tujini spakirati tudi PCT potrdilo. No sedaj ga moramo imeti pri sebi skoraj vsakič, ko gremo iz hiše. Med ponudnike v mBills Marketplace smo dodali podjetje Halcom, ki omogoča dostop do kvalificiranega digitalnega potrdila, z njim pa lahko uporabniki dostopate do portala zVem, kjer najdeš potrdilo o prebolelosti, cepljenju ali izvidu testiranja. Do njega lahko prideš iz udobja domačega fotelja samo s pametno denarnico v roki.

Skupna denarnica za skupne stroške

Skupna denarnica ali z drugimi besedami rešitev za vse pare, prijatelje, cimre, družinske člane ali kogarkoli, ki si želi na najenostavnejši način deliti stroške. Funkcionalnost omogoča skupini ljudi, da si ustvarijo skupen žepek v aplikaciji, vanj prenesejo denar in iz njega plačujejo s telefonom ali s kartico mBills Mastercard za skupne stroške. Če je ti in tvoja boljša polovica še nimata, ti sporočamo sledeče: Kaj še čakata? Več o skupni denarnici tukaj.

Rešitev za vse podjetnike – mBills POS

V letošnjem letu smo nadgradili aplikacijo za podjetnike – mBills POS. Ta sodobnim podjetnikom na eni strani omogoča enostavno in hitro sprejemanje plačil s telefonom, na drugi strani pa ugoden polog gotovinskih dnevnih iztržkov na vseh prodajnih mestih Petrol. Tako lahko podjetniki položijo svoje dnevne iztržke na kateremkoli Petrolu in se izognejo nepriročnemu delovnem času bančnih poslovalnic. Vse o mBills POS.

Si zasledil naše oglase na televiziji?

Jeseni smo izpeljali uspešno oglaševalsko kampanjo, da ti predstavimo paleto storitev, ki jih ponuja mBills. Si oglase na televiziji ali spletu opazil tudi ti? Na televizijskih zaslonih si lahko spoznal Tjašo, Petra in Joca. Se še spomniš kateri izmed njih je imel v svoji omari ogromno zbirko nogavic in kateri je imel novoletne lučke prižgane kar celo leto?

Povedali smo ti, kako prihraniti

V enem izmed letošnjih projektov smo ti predstavili, koliko denarja letno nameniš bančnim stroškom. Zraven pa ti še pojasnili, kako se z mBills marsikaterim od teh stroškov preprosto izogneš. Si morda pomislil kaj si lahko privoščiš za 74 €? Naj ti zaupamo, da si lahko s prihrankom privoščiš več kot 50 kavic v centru Ljubljane, ali pa kupiš celo ugodno letalsko karto. Več najdeš tukaj.

Klikaj pametneje!

V oktobru – mescu kibernetske varnosti smo izpeljali v akcijo, v kateri smo opozarjali uporabnike o spletnih goljufijah. Hkrati pa podali nasvete, kako prepričati, da v past spletnih prevar ne padeš prav ti. Pri varnih spletnih nakupih pomaga tudi kartica mBills Mastercard. In še opozorilo: Ponudbe, ki se zdijo predobre, ponavadi tudi so! Več o spletnih prevarah.

Koliko članov šteje mBills ekipa?

Poleg številnih novosti, je mBills doživel pridobitev tudi v drugem oziru. mBills ekipi se je pridružilo kar nekaj novih članov. Posameznikov in posameznic, ki iz dneva v dan soustvarjamo zgodbo tvoje edine pametne denarnice je danes že več kot 25! Bi tudi ti rad postal član najboljše ekipe? Aktualna prosta delovna mesta najdeš tukaj.

Finalisti Mastercard natečaja fintech-day

Zelo smo se razveselili novice, da se je podjetje MBILLS letos prebilo v finalni izbor Mastercard fintech day-a, ki je potekal v Atenah. Na natečaju je sodelovalo 11 fintech podjetij. Ponosni smo, da se je med njimi predstavila tudi naša pametna denarnica in zastopala slovenske barve.

Čeprav je leto 2021 prineslo številne spremembe, so nekatere stvari ostale enake. mBills je še vedno tvoja edina pametna denarnica, ki ti omogoča plačevanje s telefonom in upravljanje s financami 24/7/365. Obljubimo, da bomo tudi v prihodnje sledili trendom digitalnega plačevanja in poskušali tvojo izkušnjo z mBills narediti še bolj enostavno, hitro in priročno. Ne pozabi – Plačuj pametno. Plačuj z mBills.

Naj bo prihajajoče leto polno pametnih odločitev. Srečno 2022!

mBills. Tvoja edina pametna denarnica.

MBILLS nikoli ne počiva! Prijavi se in ne zamudi nobene novosti, ki smo jo pripravili zate.

prijava na e-novice MB