Kaj je mBills paket?

30/11/2020

mBills paket je nabor posameznih storitev mBills, ki so na voljo mBills uporabnikom. Na ta način lahko izbereš in plačuješ le za storitve, ki jih uporabljaš in se tako izogneš nepotrebnim bančnim stroškom. Na voljo so ti naslednji paketi.

  • Paket mBills Enostavni je brezplačen paket, ki vključuje velik nabor storitev, kot so plačevanje položnic in e-računov brez provizij, brezplačna nakazila na telefonsko številko in brezplačna plačila na prodajnih mestih, ki ti omogočajo, da se z mBills še pobliže spoznaš. Druge storitve niso vključene v paket in se zaračunajo po standardnem ceniku storitev.
  • Paket mBills Napredni vsebuje vse storitve paketa mBills Enostavni, poleg tega pa še brezplačno naročilo in uporabo kartice mBills Mastercard, brezplačna vplačila in izplačila gotovine na Petrol prodajnih mestih do vključno 500 € mesečno in kar 10 šparovčkov. Paket je plačljiv, ceno pa lahko preveriš tukaj.
  • Paket mBills Mladi je zelo podoben paketu mBills Napredni, saj vsebuje enak nabor storitev. Namenjen je mladim do dopolnjenega 26. Leta, ceno pa najdeš tukaj.

Več o paketih in njihovi vsebini si lahko prebereš tukaj.

MBILLS nikoli ne počiva! Prijavi se in ne zamudi nobene novosti, ki smo jo pripravili zate.

prijava na e-novice MB