Kako deluje povezana Petrol klub plačilna kartica v mBills in kaj omogoča povezava Petrol klub plačilne kartice z mBills mobilno denarnico?

18/06/2019

Uporabniki Petrol klub plačilne kartice lahko slednjo povežete z mBills aplikacijo.

Petrol klub plačilno kartico lahko z mBills povežeš zgolj kot kartico zvestobe ali pa tudi kot vir denarja.

Če izbereš kartico kot vir denarja, bo kartica avtomatsko označena kot privzeti način plačevanja na Petrolovih prodajnih mestih.

Namesto, da za plačilo računa na Petrolu bremeni tvoj privzeti vir denarja (mbills ali Sberbank), se bo na Petrolovih prodajnih mestih upošteval Petrol kreditni limit, ki ga imaš odprtega pri Petrolu. Zate je proces plačila z mBills enak kot če plačuješ z mBills – na Petrolu pokažeš mBills črtno kodo in plačilo se izvede. Pri tem je pomembno edino to, da imaš kot privzeti vir denarja za plačevanje na Petrolu označeno Petrol klub plačilno kartico.

Če je plačilo opravljeno preko Petrol kreditnega limita, se stanje v tvoji denarnici nič ne spremeni. V mBills pa se ti prikaže transakcija, kakršno posreduje Petrol.

Poleg tega lahko kadarkoli preveriš število zlatih točk in razpoložljivo stanje na svoji Petrol klub plačilni kartici znotraj mBills aplikacije. Preprosto poiščeš kartico na seznamu kartic zvestobe in odpreš podrobnosti.

MBILLS nikoli ne počiva! Prijavi se in ne zamudi nobene novosti, ki smo jo pripravili zate.

prijava na e-novice MB