Kako lahko uporabim mBills brez neposrednega vstopa v aplikacijo?

25/04/2019

V nastavitvah telefona lahko vzpostaviš bližnjico do mBills aplikacije oziroma mBills pripomoček (ang. widget). Ta omogoča prikaz vstopnice za dogodek in opravljanje plačil, vplačil ter izplačil tudi brez neposrednega vstopa v aplikacijo. Seveda so plačila brez vstopa v aplikacijo omogočena samo do vsote, ki jo sam določiš v nastavitvah aplikacije mBills in sistemsko omejena na največ 50,00 EUR.

Bližnjico do mBills oziroma podaljšek mBills aplikacije (ang. widget) si lahko na izpostavljeni zaslon telefona nastaviš ne glede na to, ali si Android ali iOS uporabnik. To storiš v štirih preprostih korakih.

 

Android uporabniki

  1. Pritisni in zadrži domači zaslon.
  2. Izberi možnost »Pripomočki«.
  3. Poišči aplikacijo mBills.si in jo izberi.
  4. Bližnjico premakni na želeno mesto.

 

iOS uporabniki

  1. Odpri zaslon s pripomočki (ang. Widgets) (z domačega zaslona s prstom podrsaj v desno).
  2. Izberi »urejanje« (ang. Edit).
  3. Poišči aplikacijo mBills.si in jo izberi (+).
  4. Potrdi svojo izbiro (ang. Done).

 

Bližnjico do mBills denarnice zdaj najdeš na zaslonu s pripomočki. Z dotikom na »Pokaži več« (ang. Show more) oziroma »Pokaži manj« (ang. Show less) lahko izbiraš način prikaza bližnjic do različnih funkcionalnosti mBills. V nastavitvah znotraj svoje mBills aplikacije lahko omogočiš tudi plačevanje s črtno kodo brez vstopa v aplikacijo. Če te zanima, kako to storiš, poglej odgovor na vprašanje »Kako nastavim plačevanje s črtno kodo brez vstopa v aplikacijo (na zaslonu s pripomočki, ang. widget)?«

MBILLS nikoli ne počiva! Prijavi se in ne zamudi nobene novosti, ki smo jo pripravili zate.

prijava na e-novice MB