Kako napolnim mobilno denarnico?

18/02/2019

Zadovoljni uporabniki ste naš cilj in motivacija pri ustvarjanju aplikacije mBills. S tem v mislih smo za vas podprli različne načine polnjenja mobilne denarnice, med katerimi boš zagotovo našel takega, ki ti ustreza. Na voljo je:

Samodejno oziroma mesečno polnjenje: to je med uporabniki najbolj priljubljena možnost polnjenja, saj je brezplačna in uporabnikom izredno prijazna. Kako si nastaviš mesečno polnjenje, izveš tukaj.

Polnjenje z bančnega računa: sredstva pridejo z bančnega računa v mobilno denarnico v roku dveh delovnih dni. Kako si nastaviš direktno obremenitev, izveš tukaj.

Polnjenje z UPN nalogom: polnitev preko nakazila z bančnega računa ti toplo priporočamo, če želiš prejeti denar v mobilno denarnico najhitreje. Več o tem načinu polnjenja izveš tukaj.

Vplačilo gotovine v mBills: gotovino predaš osebju na prodajnem mestu, e-denar pa ti je v mBills na voljo v istem trenutku. Kako vplačaš gotovino v mBills, izveš tukaj.

Osnovnim uporabnikom so na voljo vplačilo gotovine ter polnjenje z UPN nalogom, polnim uporabnikom pa vse navedene možnosti.

MBILLS nikoli ne počiva! Prijavi se in ne zamudi nobene novosti, ki smo jo pripravili zate.

prijava na e-novice MB