Poskusil sem opraviti brezstično plačilo na prodajnem mestu, vendar je bilo to zavrnjeno.

17/09/2019

Si predhodno že aktiviral svojo kartico v mBills aplikaciji IN opravil eno plačilo z VSTAVITVIJO kartice v POS terminal in vpisom PIN kode? To je predpogoj za aktivacijo brezstičnih plačil, saj se ob vstavitvi kartice v POS terminal aktivira NFC čip, ki omogoča brezstično nakupovanje.

 

Možnosti za zavrnitev nakupa so seveda tudi številne druge. Morda prihaja do težav na trgovčevi strani, morda si presegel dnevno/mesečno omejitev dovoljenih nakupov z Mastercard kartico, imaš na mBills prenizko stanje dobroimetja za plačilo računa ali pa imaš v mBills na svoji kartici nastavljene prenizke limite, ki ne omogočajo dotičnega plačila. Slednje lahko preveriš in tudi nemudoma spremeniš znotraj mBills v zavihku »Kartice«.

 

Morda pa poskušaš opraviti nakup, ki z mBills Mastercard kartico ni dovoljen. Kartice namreč ni dovoljeno uporabljati za igre na srečo in zabavo za odrasle. Vse omejitve uporabe mBills Mastercard kartice, vključno z dnevnimi ter mesečnimi limiti nakupov, so zapisane v splošnih pogojih uporabe Mastercard kartice, ki so na voljo na povezavi https://www.mbills.si/uploads/splosni-pogoji-mastercard.pdf

MBILLS nikoli ne počiva! Prijavi se in ne zamudi nobene novosti, ki smo jo pripravili zate.

prijava na e-novice MB