V Planico z mBills 10 € ceneje!

Moje zmage. Vedno z mBills.

Vstopnico za letošnje FIS finale svetovnega pokala v smučarskih skokih lahko kupiš tudi z mBills denarnico. To storiš povsem enostavno – slikaš QR kodo in potrdiš plačilo, nato pa na dogodku za vstop le pokažeš zaslon svojega telefona. 10 € ti na dan dogodka vrnemo na tvojo mBills denarnico in jih lahko porabiš na dogodku ali kjerkoli drugje. Na poti domov pa prejmeš še kupon za Petrol Fresh izdelek.

Želim 10 € cenejšo vstopnico!

Kako do cenejše vstopnice?

1. korak

Z mBills slikaj QR kodo želene vstopnice in jo kupi.

2. korak

Za vstop na dogodek pokaži črtno kodo vstopnice v mBills.

3. korak

Na dan dogodka ti 10 € vrnemo v mBills!

Še nimaš brezplačne mBills denarnice? Prenesi jo zdaj!

Slikaj QR kodo in vstopnica je tvoja!

Vstopnice

Na poti nazaj prejmeš kupon za brezplačen Petrol Fresh izdelek!

mBills – mobilna denarnica za plačevanje vsega!

Finance na tvojem telefonu

V mBills lahko vse storiš brez obiska banke, z le nekaj dotiki zaslona svojega telefona.

Za vsakogar

mBills je na voljo vsem – ne glede na banko, operacijski sistem in mobilnega operaterja.

24/7, vse dni v letu

Vsa plačila z mBills se zgodijo takoj, ne glede na to, ali je ura tri ponoči ali pa je božični večer.

Telefon in kartica – kot kava in rogljiček

mBills ti ponuja najboljšo izkušnjo plačevanja kjerkoli in kadarkoli. Plačuj s telefonom po Sloveniji, za spletne nakupe in v tujini pa je tukaj kartica.

Preveri mnenja uporabnikov mBills!

Uporabnike pogosto zanima

Kakšni so stroški uporabe mBills?

Dokazano je cena ena izmed velikih prednosti mBills. Prepričaj se sam! Prenos in uporaba aplikacije mBills sta povsem brezplačna. Uporabniki mobilne denarnice mBills lahko povsem brezplačno nakazujete denar drugim uporabnikom in plačujete mesečne račune, brez provizije so tudi plačila blagajniških računov, spletna plačila in plačila s slikanje MBILLS QR kode. Naročilo in plačila s kartico mBills Mastercard so prav tako povsem brezplačna in brez mesečne naročnine. Podroben cenik si lahko ogledaš tukaj.

Ali je uporaba mBills varna?

Seveda, varnost tvojega denarja in podatkov je v mBills zagotovljena.
Prva kontrolna točka varnosti je že pred vstopom v aplikacijo: za vstop je potrebno vpisati 6-mestno varnostno kodo, ki jo pozna le uporabnik. Če slučajno pride do neprijetne kraje ali izgube pametnega telefona, pa nam nesrečni uporabnik to čimprej sporoči. Nemudoma poskrbimo za varnost in preprečenje zlorabe tako, da začasno blokiramo uporabo aplikacije.

Kako prijatelju nakažem denar?

Bolj enostavno ne gre – to lahko storiš z le nekaj dotiki zaslona.Izberi zavihek »MOJI PRIJATELJI«.

1. Iz imenika izberi prijatelja ali vpiši njegovo telefonsko številko.
2. Vpiši znesek in po želji tudi namen nakazila.
3. Izberi »NAKAŽI«.
4. Potrdi nakazilo.

Telefonske številke prijateljev, ki si jim nazadnje nakazal denar, lahko naslednjič izbereš še hitreje – shranijo se namreč v zavihek »PRILJUBLJENI«. V kolikor je nekdo že uporabnik mBills, bo aplikacija samodejno prepoznala uporabnika tudi, če njegove telefonske številke še nimate shranjene v imeniku.

Kako napolnim mBills mobilno denarnico?

Zadovoljni uporabniki ste naš cilj in motivacija pri ustvarjanju aplikacije mBills. S tem v mislih smo za vas podprli različne načine polnjenja mobilne denarnice, med katerimi boš zagotovo našel takega, ki ti ustreza. Na voljo je:

Samodejno polnjenje: to je med uporabniki najbolj priljubljena možnost polnjenja, saj je brezplačna in uporabnikom izredno prijazna. Kako si nastaviš samodejno polnjenje, izveš tukaj.

Polnjenje z bančnega računa: sredstva pridejo z bančnega računa v mobilno denarnico v roku dveh delovnih dni. Kako si nastaviš direktno obremenitev, izveš tukaj.

Polnjenje z UPN nalogom: polnitev preko nakazila z bančnega računa ti toplo priporočamo, če želiš prejeti denar v mobilno denarnico najhitreje. Več o tem načinu polnjenja izveš tukaj.

Vplačilo gotovine v mBills: gotovino predaš osebju na prodajnem mestu, e-denar pa ti je v mBills na voljo v istem trenutku. Kako vplačaš gotovino v mBills, izveš tukaj.

Osnovnim uporabnikom so na voljo vplačilo gotovine ter polnjenje z UPN nalogom, polnim uporabnikom pa vse navedene možnosti.

Želim 10 € cenejšo vstopnico!