Blog

Osvoji 6 trikov upravljanja s kartico mBills Mastercard®
09/04/2021

Že poznaš vse trike in prednosti upravljanja s kartico mBills Mastercard®? Namig: vse lahko opraviš v zelo hitrem času iz udobja domačega fotelja.

Preberi več
7 idej, da bodo naslednji dnevi bolj zabavni
02/04/2021

Prebrskaj med idejami za krajšanje časa v prihajajočih dnevih. Česa se boš lotil najprej? Generalnega pospravljanja ali boš preizkusil nov recept in z njim navdušil svoje najbližje? 

Preberi več
mBills cashback tudi v času samoizolacije
30/03/2021

Preveri, kje in kako lahko tudi v času samoizolacije prejmeš 2% cashback ter istočasno presenetiš prijatelja za rojstni dan. Darilo prispe na njegov naslov, plačilo in naročilo pa opraviš kar ti iz svoje mobilne denarnice.

Preberi več
Zaključi ta mesec z več denarja kot prejšnji!
26/03/2021

Ob svetovnem tednu denarja smo zate pripravili 5 nasvetov, kako privarčevati in 5 nasvetov, kako zaslužiti denar na preprost in zabaven način. Malo dobre volje in dodatni evri v tvojem šparovčku so tu!

Preberi več
Nagradna igra: Poteguj se za slušalke ali zvočnik
19/03/2021

Poznaš tisti pregovor "Mal' d'narja, mal' muske"?. Pri mBills temu ni tako, saj ti za malo denarja zagotovimo veliko "muske". Kako? Sodeluj v naši novi nagradni igri!

Preberi več
Plačuj z mBills in prejmi denar nazaj!
13/02/2021

Plačevanje z mBills denarnico na telefonu je pravkar postalo še bolj atraktivno. Zakaj? Ker za plačilo prejmeš 2% vrednosti nakupa nazaj v mBills. Če te zanima kje ti je ugodnost na voljo in kaj moraš storiti, preberi naš najnovejši blog.

Preberi več

MBILLS nikoli ne počiva! Prijavi se in ne zamudi nobene novosti, ki smo jo pripravili zate.

prijava na e-novice MB