Blog

Z mBills na morje!
16/07/2021

Poletju je tu in z njim čas zasluženega dopusta! mBills je ob tebi na vsakem življenjskem koraku. Z njim bo marsikatera situacija, pred, na poti do in na dopustu mnogo preprostejša in enostavnejša.

Preberi več
Z mBills do kvalificiranega digitalnega potrdila kar od doma!
29/06/2021

Pred skokom v morje, skoči v mBills in pridobi kvalificirano digitalno potrdilo! Najdeš ga v mBills Marketplace, pridobiš pa brez čakanja v koloni, iz udobja domačega naslonjača.

Preberi več
Slovenija, od kod lepote tvoje!
11/06/2021

Ni lepšega kot vikend izkoristiti za raziskovanje naše lepe dežele. Že veš, kam se boš odpravil naslednjič? Nekaj idej, ki so resnično vredne obiska!

Preberi več
NOVO: Slikaj QR kodo, natoči gorivo in švigni dalje!
27/05/2021

Nič več čakanja v vrsti na blagajni za plačilo natočenega goriva. mBillsova nova funkcionalnost ti omogoča, da na Petrolu skeniraš QR kodo na agregatu ob ročkah za točenje, opraviš plačilo in švigneš dalje.

Preberi več
Na Škisovo z mBills!
14/05/2021

Bodi del največjega študentskega dogodka v Sloveniji, ki se bo letos odvijal 27. maja preko spleta. Svojo vstopnico lahko ekskluzivno kupiš v mBills, kjer najdeš tudi druge pripomočke, da bo vzdušje kot na Kardeljevi!

Preberi več
Kaj nam še manjka za piknik?
23/04/2021

Povabi svoje prijatelje ali družinske člane in otvori letošnjo sezono piknikov in žara. Predstavljamo ti seznam stvari, na katere pri organizaciji ne smeš pozabiti, hkrati pa nekaj nasvetov kako zraven še prihraniš! Naj se druženje do jutranjih ur na domači terasi prične!

Preberi več

MBILLS nikoli ne počiva! Prijavi se in ne zamudi nobene novosti, ki smo jo pripravili zate.

prijava na e-novice MB