Blog

Poletje z mBills!
01/07/2022

Kon─Źno smo do─Źakali ┼íe uradni za─Źetek poletja. Kjerkoli si, ti mBills lahko v veliki meri olaj┼ía naslednje dneve. Zakaj bi ┼ívical ┼íe pri pla─Źevanju?

Preberi ve─Ź
Kako si postaviti finan─Źne cilje?
07/01/2022

Si ┼żeli┼í imeti bolj┼íi nadzor nad svojim financami ali pa privar─Źevati ve─Ź denarja kot prej┼ínje leto, pa ne ve┼í kako? Preberi ta zapis in na┼íel bo┼í odgovor na vpra┼íanje kako si postaviti finan─Źne cilje.

Preberi ve─Ź
Veliki koraki MBILLS v letu 2021
31/12/2021

Leto se pribli┼żuje koncu in 2022 ┼że trka na vrata. Kaj je zaznamovalo mBills v letu 2021? Zagotovo lahko re─Źemo, da je pametna denarnica do┼żivela ┼ítevilne novosti.

Preberi ve─Ź
Skupna denarnica za skupne stroške!
24/11/2021

Skupna denarnica omogo─Źa skupini ljudi, da ustvarijo skupno denarnico, v njo prenesejo denar in iz nje pla─Źujejo bodisi s telefonom ali s kartico mBills Mastercard za skupne stro┼íke.┬á

Preberi ve─Ź
Kako z mBills prihraniti do 74 EUR letno?
05/11/2021

Ali ve┼í, koliko denarja letno nameni┼í za pla─Źilo ban─Źnih stro┼íkov? Seznam razli─Źnih provizij, nadomestil in uporabnin se vsako leto dalj┼ía, stro┼íki se kopi─Źijo, se┼ítevek na letni ravni pa lahko prese┼że znesek, ki ga mora┼í pla─Źati, da napolni┼í povpre─Źen rezervoar goriva.

Preberi ve─Ź
Pazi kaj klikaš!
19/10/2021

Ponudbe, ki se zdijo predobre, da bi bile resni─Źne, obi─Źajno tudi so!┬áZa njimi pogosto stojijo spletni goljufi, ki s prevaro pridobijo tvoje podatke, jih prestre┼żejo ali pa vdrejo v sistem banke ali trgovca.

Preberi ve─Ź

MBILLS nikoli ne po─Źiva! Prijavi se in ne zamudi nobene novosti, ki smo jo pripravili zate.

prijava na e-novice MB