Blog

Pazi kaj klikaš!
19/10/2021

Ponudbe, ki se zdijo predobre, da bi bile resnične, običajno tudi so! Za njimi pogosto stojijo spletni goljufi, ki s prevaro pridobijo tvoje podatke, jih prestrežejo ali pa vdrejo v sistem banke ali trgovca.

Preberi več
Privarčuj z mBills!
10/10/2021

Oktober je mesec varčevanja. Da boš lahko tudi v tem času na preprost način privarčeval kakšen evro, smo zate pripravili 6 nasvetov. mBills pa te zraven vabi še k izzivu! Ta se skriva v zadnjem nasvetu.

Preberi več
Poenostavi svoj posel!
05/09/2021

Si tudi ti podjetnik s popolnoma natrpanim urnikom? Svoje poslovanje lahko vsaj nekoliko poenostaviš. Preberi več o 3 korakih, ki ti lahko prikrajšajo kar nekaj časa in tudi denarja.

Preberi več
4 funkcionalnosti, ki jih gotovo še ne poznaš
20/08/2021

Si že slišal za samodejno mesečno polnjenje Šparovčka? Veš kako lahko v mBills Marketplace podpreš najnovejšo dobrodelno akcijo? Poznaš postopek izplačila gotovine? Če je tvoj odgovor ne, beri dalje in spoznaj skrite funkcionalnosti mBills.

Preberi več
Z mBills na morje!
16/07/2021

Poletju je tu in z njim čas zasluženega dopusta! mBills je ob tebi na vsakem življenjskem koraku. Z njim bo marsikatera situacija, pred, na poti do in na dopustu mnogo preprostejša in enostavnejša.

Preberi več
Z mBills do kvalificiranega digitalnega potrdila kar od doma!
29/06/2021

Pred skokom v morje, skoči v mBills in pridobi kvalificirano digitalno potrdilo! Najdeš ga v mBills Marketplace, pridobiš pa brez čakanja v koloni, iz udobja domačega naslonjača.

Preberi več

MBILLS nikoli ne počiva! Prijavi se in ne zamudi nobene novosti, ki smo jo pripravili zate.

prijava na e-novice MB