Zaposlitev

Pridru┼żi se mBills ekipi!

Za nove okrepitve smo vedno odprti!

V na┼íi ekipi je dobrodo┼íel vsak tehnolo┼íki navdu┼íenec, ki je ┼żeljan rasti, se rad loti vsakega izziva, je zagnan in rad dela v homogeni ekipi.

Pridru┼żi se nam, ─Źe ┼żeli┼í delati v mednarodnem okolju, kjer bo┼í lahko sodeloval/-a in razvijal/-a mobilno denarnico mBills in njene ┼ítevilne funkcionalnosti.

Po┼ílji nam svoj ┼żivljenjepis s prijavo na zaposlitev@mbills.si┬á*.

O MBILLS

MBILLS d.o.o., je inovativno start-up podjetje v ve─Źinski lasti dru┼żbe Petrol d.d., Ljubljana, ┬áki se ukvarja z razvojem naprednih finan─Źnih tehnologij. Razvilo je mBills – mobilno denarnico, ki uporabnikom omogo─Źa pla─Źevanje z mobilnim telefonom 24/7/365 v realnem ─Źasu: hitro, varno, enostavno, ugodno.

Po drugi strani pa je mBills enotna odprta platforma za mobilno pla─Źevanje, ki jo lahko v svojo re┼íitev, produkt ali platformo vklju─Źi katerokoli podjetje.

Vizija MBILLS je omogo─Źiti uporabnikom pla─Źevanje s telefonom kjerkoli, kadarkoli in komurkoli. Enoten in varen standard za prejemanje pla─Źil, neodvisen od bank, karti─Źnih sistemov in dragih POS terminalov pa je na drugi strani pomemben tudi za vse prejemnike pla─Źil.

Z mBills je ┼że danes omogo─Źeno pla─Źevanje v mnogih situacijah, na primer: pla─Źevanje polo┼żnic, blagajni┼íkih ra─Źunov, na prodajnih mestih, na spletu, na dogodkih in v drugih mobilnih aplikacijah, nakazovanje denarja drugim osebam, ponujamo pa tudi kartico mBills Mastercard. MBILLS ima dovoljenje Banke Slovenije za izdajanje elektronskega denarja in izvajanje pla─Źilnih storitev, ki je hkrati veljavno v EU dr┼żavah.

*S poslanim ┼żivljenjepisom na zaposlitev@mbills.si sogla┼íam in ┼żelim, da MBILLS, d.o.o., posredovane osebne podatke obdeluje in hrani najve─Ź dve leti od posredovanja le teh. Po tem obdobju se bodo podatki izbrisali ali anonimizirali. Osebni podatki se hranijo v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Kadarkoli lahko zahtevate, da MBILLS, d.o.o. osebne podatke zbri┼íe, prav tako pa imate pravico do vpogleda, dopolnitve, popravka, prepisa in kopiranja va┼íih osebnih podatkov.

Si ┼że od nekdaj ┼żeli┼í delati nekaj velikega, odmevnega? Verjame┼í, da finan─Źna industrija potrebuje nove, uporabnikom prilagojene re┼íitve? Vidi┼í prihodnost pla─Źevanja v mobilni denarnici? ┼Żeli┼í spremeniti navade pla─Źevanja, kot jih poznamo danes? V kolikor je tvoj odgovor na vpra┼íanja pozitiven, te vabimo, da se pridru┼żi┼í dinami─Źni ekipi Mbills, d.o.o. V svoj tim vabimo ┬╗Strokovnega sodelavca na podro─Źju regulative in skladnosti poslovanja┬ź.

Lokacija dela

Ljubljana, Tr┼ża┼íka cesta 118

Odgovornosti in zadol┼żitve

  • Podpora v komunikaciji s pristojnimi regulatorji in karti─Źnimi shemami.
  • Spremljanje sprememb relevantnega regulatornega okvirja v Sloveniji in EU.
  • Strokovna podpora ob snovanju in implementaciji novih produktov ter procesov.
  • Pregled in predlogi sprememb oziroma dopolnitev internih aktov in drugih dokumentov vezanih na poslovanje podjetja.
  • Priprava pogodbene in druge pravne dokumentacije.
  • Strokovna podpora sodelavcem.

Kaj pri─Źakujemo

  • Visoko┼íolska izobrazba pravne smeri.
  • Prednost imajo kandidati z delovnimi izku┼ínjami na podro─Źju pla─Źilnih in finan─Źnih storitev.
  • Strokovnost, natan─Źnost, zanesljivost, samoiniciativnost, usmerjenost v iskanje re┼íitev, sposobnost timskega dela.

Kaj ponujamo

Z izbranim kandidatom (m/┼ż) bomo sklenili delovno razmerje za nedolo─Źen ─Źas s 6-mese─Źno poskusno dobo. Prijave z ┼żivljenjepisom sprejemamo na
zaposlitev@mbills.si*.