mBills Marketplace


Najsodobnejši način nakupovanja.


Kartica mBills omogoča plačevanje brez stika, denimo s pametno uro, kakršno ima dekle na sliki

Kaj ti prinaša mBills Marketplace?  • Enostavne nakupe brez vpisovanja podatkov za dostavo in dolgih številk s tvoje kartice
  • Celoten postopek od ogleda ponudbe in izbire produkta do oddaje naročila ter plačila na enem mestu
  • Nove mBills funkcionalnosti, ki bodo olajšale tvoj vsakdan

Kaj vse lahko najdeš v mBills Marketplace?


2. Ponudba
3. Donacije
4. Šparovček
5. POS
6. PSD2

Vstopnice

Si želiš na gledališko predstavo ali glasbeni koncert? Vstopnico lahko kupiš v mBills Marketplace, do dogodka pa jo imaš varno shranjeno kar v mBills denarnici.

Ponudba

V mBills Marketplace lahko tudi nakupuješ. Na enem mestu si lahko ogledaš ponudbo izbranega trgovca, izbereš svoj izdelek, oddaš naročilo in opraviš plačilo.

Spremljaj ponudbo, saj jo bomo nenehno dopolnjevali in dodajali nove trgovce.

Donacije

Vsakdo si želi pomagati, če le lahko. Doniranje različnim dobrodelnim organizacijam, še nikoli ni bilo tako preprosto. V mBills Marketplace lahko podpreš najrazličnejše akcije slovenskih dobrodelnih organizacij.

Šparovček

Varčuješ za počitnice, nov telefon ali božično darilo za tebi ljubo osebo? Z mBills je varčevanje povsem enostavno. Ustvari svoj šparovček, zastavi si cilj in določi način varčevanja. Izbiraš lahko med polnjenjem z drobižem, enkratnim ali mesečnim polnjenjem.

mBills POS

Imaš svoje podjetje? Z mBills POS lahko svojim kupcem ponudiš sodoben način plačevanja. Svoje podjetje lahko preprosto registriraš kar v mBills Marketplace, da sprejmeš prvo plačilo pa razen svojega telefona, ne potrebuješ prav ničesar.

Potrebuješ več informacij? Obišči spletno stran mBills POS.

Polnjenje po PSD2

Ali veš, da je mBills v sodelovanju z NLB prvi v Sloveniji uspešno implementiral rešitev odprtega bančništva? Komitenti NLB lahko svoj TRR neposredno povežejo s svojim mBills in tako še enostavneje polnijo svojo mobilno denarnico.