Polog dnevnih iztržkov gotovine 24/7 na vsakem Petrolu

Priročno, hitro in varno položite dnevne iztržke na svoj poslovni račun.

Kaj je mBills POS in kaj mi omogoča?

mBills POS je brezplačna mobilna aplikacija, ki sodobnim podjetnikom na eni strani omogoča enostavno in hitro sprejemanje plačil s telefonom, na drugi strani pa ugoden polog gotovinskih dnevnih iztržkov na vseh prodajnih mestih Petrol. Tako lahko gotovino na svoj poslovni račun položite 24 ur na dan, vse dni v tednu, brez da bi vas skrbelo za varnost med prenosom, parkirno mesto in dolgo pot do banke.

Ugodno

Aplikacija mBills POS nima začetnih stroškov in naročnine, provizija za polog gotovine je določena s pogodbo.

Dostopno 24/7

Gotovinski iztržek lahko položite na najbližjem odprtem prodajnem mestu Petrol.

Zanesljivo

Denar, ki ga položite z mBills je na vašem računu skladno z bančnim plačilnim prometom – še isti dan, najkasneje pa naslednji delovni dan.

Enostavno

Brez dodatne identifikacije tudi pri višjih zneskih. S hitrim postankom na Petrolu le predate gotovino in pokažete QR kodo.

Varno

Brez iskanja parkirnega mesta ste na prodajnih mestih Petrol nenehno pod budnim očesom varnostne kamere.

Pregledno

V izpisku plačil boste vedno obveščeni o tem, kakšen znesek gotovine je položil kdo od vaših pooblaščenih zaposlenih.

Za več informacij oddajte spodnje povpraševanje. Naša ekipa vam bo z veseljem odgovorila na vsa vprašanja.

Oddajte svoje povpraševanje.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Registracijo lahko samostojni podjetniki in nosilci dopolnilne dejavnosti z vpisom podatkov uredite kar v mobilni denarnici mBills v zavihku Več. Če poslujete kot družba z omejeno odgovornostjo ali drugo pravno obliko lahko svoje podjetje registrirate na povezavi www.mbills.si/registracija.

Podjetja pogosto zanima

Kaj potrebujem, da podjetju omogočim polog dnevnih iztržkov gotovine z mBills?

Dnevne iztržke gotovine lahko na vseh prodajnih mestih Petrol polagajo na svoj poslovni račun uporabniki aplikacije Petrol Pay POS.  To lahko za svoje podjetje omogočijo tudi drugim zaposlenim v podjetju. Za uporabo storitve, si mora poslovni uporabnik:

  • Skleniti pogodbo o poslovnem razmerju z mBills.
  • Naložiti aplikacijo mBills.si in opraviti osebno identifikacijo ter si prenesti aplikacijo mBills POS.
  • V mBills POS portal navede vse zaposlene v podjetju, ki bodo polagali gotovino na poslovni račun podjetja.

Polog gotovine bodo zaposleni opravili preko svoje aplikacije mBills. Vsak polog gotovine je viden v mBills POS aplikaciji med izvedenimi transakcijami.

Koliko gotovine lahko položim in kako pogosto?

Na svoj poslovni račun lahko na dan položite tudi do 10.000 EUR, število mesečnih pologov pa je neomejeno. Denar bo na vašem poslovnem računu v skladu z bančnim plačilnim prometom. To pomeni, da bodo gotovinski pologi opravljeni do 14. ure na delovni dan na vašem poslovnem računu še isti dan, po tej uri pa najkasneje naslednji delovni dan.

Kako poteka polog gotovine na prodajnem mestu Petrol?

Uporabnik, ki želi položiti dnevni iztržek prek mBills,  vstopi v mBills POS aplikacijo in izbere »polog gotovine«. V aplikacijo vpiše znesek pologa in s tem  generira mBills QR kodo, ki jo skupaj z gotovino predloži prodajalcu na prodajnem mestu. Prodajalec bo QR kodo skeniral, denarni priliv pa bo na vašem poslovnem računu viden v skladu s bančnim plačilnim prometom (najkasneje naslednji delovni dan).

Kakšni so stroški pologa gotove prek mBills?

Provizijo za polog gotovine določa poslovni dogovor in pogodba, ki jo podpišete kot podjetnik. Za več informacij glede provizije, se obrnite na našo prodajno ekipo prek kontaktnega obrazca ali na prodaja@mbills.si.