Storitve mBills

Plačuj s telefonom kadarkoli, kjerkoli in komurkoli.
Ne glede na to, pri kateri banki imaš odprt račun.

mBills – mobilna denarnica za plačevanje vsega!

Finance na tvojem telefonu

V mBills lahko vse storiš brez obiska banke, z le nekaj dotiki zaslona svojega telefona.

Za vsakogar

mBills je na voljo vsem – ne glede na banko, operacijski sistem in mobilnega operaterja.

24/7, vse dni v letu

Vsa plačila z mBills se zgodijo takoj, ne glede na to, ali je ura tri ponoči ali pa je božični večer.

mbills_mobile_wallet

Telefon in kartica – kot kava in rogljiček

mBills ti ponuja najboljšo izkušnjo plačevanja kjerkoli in kadarkoli. Plačuj s telefonom po Sloveniji, za spletne nakupe in v tujini pa je tukaj kartica mBills Mastercard®. Kartico lahko povežeš tudi z napravami Google, Garmin, Fitbit, Apple in Xiaomi ki omogočajo plačevanje.

Kako napolnim mobilno denarnico?

mBills denarnico lahko napolniš na različne načine, nato pa porabljaš sredstva, ki jih imaš na voljo. Izbiraš lahko med samodejnim polnjenjem, polnjenjem z bančnega računa, vplačilom gotovine na Petrolovih prodajnih mestih, polnjenjem s plačilno kartico (kreditno ali debetno) ali pa plačilom UPN naloga. Poišči in preizkusi svoj najljubši način polnjenja!

Omogoči si vse kar ti mBills ponuja – opravi osebno identifikacijo!

Z osebno identifikacijo preverimo in potrdimo tvoje osebne podatke ti pa tako postaneš polni uporabnik mBills. Nadgradnja ti omogoča dostop do vseh mBills storitev.

Prenesi aplikacijo mBills in si poenostavi plačevanje!

Z mBills lahko plačuješ na več kot 2500 lokacijah po celi Sloveniji!

Uporabnike pogosto zanima…

Kakšni so stroški uporabe mBills?

Dokazano je cena ena izmed velikih prednosti mBills. Prepričaj se sam! Prenos aplikacije mBills je povsem brezplačen. Uporabniki mobilne denarnice mBills lahko povsem brezplačno nakazujete denar drugim uporabnikom in plačujete mesečne račune, brez provizije so tudi plačila blagajniških računov in plačila s slikanjem Petrol Pay QR kode.  Podroben cenik si lahko ogledaš tukaj.

Ali je uporaba mBills varna?

Seveda, varnost tvojega denarja in podatkov je v mBills zagotovljena.
Prva kontrolna točka varnosti je že pred vstopom v aplikacijo: za vstop je potrebno vpisati 6-mestno varnostno kodo, ki jo pozna le uporabnik. Če slučajno pride do neprijetne kraje ali izgube pametnega telefona, pa nam nesrečni uporabnik to čimprej sporoči. Nemudoma poskrbimo za varnost in preprečenje zlorabe tako, da začasno blokiramo uporabo aplikacije.

Kako prijatelju nakažem denar?

Bolj enostavno ne gre – to lahko storiš z le nekaj dotiki zaslona.Izberi zavihek »MOJI PRIJATELJI«.

1. Iz imenika izberi prijatelja ali vpiši njegovo telefonsko številko.
2. Vpiši znesek in po želji tudi namen nakazila.
3. Izberi »NAKAŽI«.
4. Potrdi nakazilo.

Telefonske številke prijateljev, ki si jim nazadnje nakazal denar, lahko naslednjič izbereš še hitreje – shranijo se namreč v zavihek »PRILJUBLJENI«. V kolikor je nekdo že uporabnik mBills, bo aplikacija samodejno prepoznala uporabnika tudi, če njegove telefonske številke še nimate shranjene v imeniku.

Kako napolnim mBills mobilno denarnico?

Zadovoljni uporabniki ste naš cilj in motivacija pri ustvarjanju aplikacije mBills. S tem v mislih smo za vas podprli različne načine polnjenja mobilne denarnice, med katerimi boš zagotovo našel takega, ki ti ustreza. Na voljo je:

Samodejno polnjenje: to je med uporabniki najbolj priljubljena možnost polnjenja, saj je brezplačna in uporabnikom izredno prijazna. Kako si nastaviš samodejno polnjenje, izveš tukaj.

Polnjenje z bančnega računa: sredstva pridejo z bančnega računa v mobilno denarnico v roku dveh delovnih dni. Kako si nastaviš direktno obremenitev, izveš tukaj.

Polnjenje z UPN nalogom: polnitev preko nakazila z bančnega računa ti toplo priporočamo, če želiš prejeti denar v mobilno denarnico najhitreje. Več o tem načinu polnjenja izveš tukaj.

Vplačilo gotovine v mBills: gotovino predaš osebju na prodajnem mestu, e-denar pa ti je v mBills na voljo v istem trenutku. Kako vplačaš gotovino v mBills, izveš tukaj.

Osnovnim uporabnikom so na voljo vplačilo gotovine ter polnjenje z UPN nalogom, polnim uporabnikom pa vse navedene možnosti.