Obvestilo o nemotenem delovanju mBills

2. 3. 2022 – Banka Slovenija je podala obvestilo, da Sberbank banka v Sloveniji ponovno posluje nemoteno. S tem je zagotovljena tudi mo┼żnost polnitve mBills denarnice s Sberbank transakcijskih ra─Źunov.

28. 2. 2022 – Sporo─Źamo, da kljub omejenemu delovanju Sberbank banke, mBills deluje nemoteno. ┼áe naprej so omogo─Źena vsa pla─Źila, tvoja sredstva so varna, do njih lahko dostopa┼í nemoteno.

V lu─Źi geopoliti─Źnih dogodkov je, skladno z odlo─Źitvijo Evropske centralne banke in Enotnega odbora za re┼íevanje, Banka Slovenija sporo─Źila, da je poslovanje Sberbank banke v Sloveniji omejeno. Za uporabnike mBills to ne predstavlja te┼żav. Dru┼żba Petrol Pay d.o.o ima odprtih ve─Ź fiduciarnih ra─Źunov┬ápri razli─Źnih bankah, ki ponujajo storitve v Sloveniji. Svoje poslovanje smo ┼że preusmerili na drug fiduciarni ra─Źun, ki je odprt pri banki Sparkasse.

Na kaj moraš biti pozoren ob naslednji polnitvi?

Ob naslednji polnitvi svoje mBills denarnice moraš uporabiti nove podatke za nakazilo. Kje najdeš podatke za polnjenje z UPN?

  • ┬áNa doma─Źem zaslonu izberi gumb “+” in mo┼żnost Polni z ban─Źnega ra─Źuna.
  • ┬áIzberi UPN nalog.
  • ┬áPodatke uporabi za polnjenje mBills. Posreduje┼í jih lahko tudi na svoj email naslov.

Za ─Źim bolj enostavno polnjenje mBills denarnice bomo polnjenje s kreditne ali pla─Źilne kartice v mesecu marcu ponudili povsem brez provizije. Ve─Ź informacij najde┼í tukaj.

Za dodatna vprašanja smo na voljo na mail info@mbills.si ali telefon 01 200 33.

Ekipa mBills