Obvestilo o nemotenem delovanju mBills

2. 3. 2022 – Banka Slovenija je podala obvestilo, da Sberbank banka v Sloveniji ponovno posluje nemoteno. S tem je zagotovljena tudi možnost polnitve mBills denarnice s Sberbank transakcijskih računov.

28. 2. 2022 – Sporočamo, da kljub omejenemu delovanju Sberbank banke, mBills deluje nemoteno. Še naprej so omogočena vsa plačila, tvoja sredstva so varna, do njih lahko dostopaš nemoteno.

V luči geopolitičnih dogodkov je, skladno z odločitvijo Evropske centralne banke in Enotnega odbora za reševanje, Banka Slovenija sporočila, da je poslovanje Sberbank banke v Sloveniji omejeno. Za uporabnike mBills to ne predstavlja težav. Družba MBILLS ima odprtih več fiduciarnih računov pri različnih bankah, ki ponujajo storitve v Sloveniji. Svoje poslovanje smo že preusmerili na drug fiduciarni račun, ki je odprt pri banki Sparkasse.

Na kaj moraš biti pozoren ob naslednji polnitvi?

Ob naslednji polnitvi svoje mBills denarnice moraš uporabiti nove podatke za nakazilo. Kje najdeš podatke za polnjenje z UPN?

  •  Na domačem zaslonu izberi gumb “+” in možnost Polni z bančnega računa.
  •  Izberi UPN nalog.
  •  Podatke uporabi za polnjenje mBills. Posreduješ jih lahko tudi na svoj email naslov.

Za čim bolj enostavno polnjenje mBills denarnice bomo polnjenje s kreditne ali plačilne kartice v mesecu marcu ponudili povsem brez provizije. Več informacij najdeš tukaj.

Za dodatna vprašanja smo na voljo na mail info@mbills.si ali telefon 01 200 33.

Ekipa mBills