NOVO: debetna kartica mBills Mastercard

12/10/2018

Z mBills lahko zdaj plačuješ po vsem svetu. Kako? Mobilni denarnici mBills smo dodali debetno kartico mBills Mastercard in tako postali prvo slovensko podjetje, ki je lansiralo debetno kartico Mastercard. S kartico lahko denar iz svoje mBills mobilne denarnice porabljaš za vsakodnevne nakupe na vseh prodajnih mestih, za nakupe na spletu ali v tujini. Naročilo kartice in plačevanje z le-to je brezplačno!

Mobilna denarnica za vsakogar, ne le za nekatere

Mobilna denarnica mBills je že vse od začetka na voljo vsem – uporablja jo lahko vsak, ne glede na banko, kjer ima odprt bančni račun, mobilnega operaterja, kjer ima sklenjeno naročniško razmerje, operacijski sistem (mBills je na voljo tako za Android kot za iOS), značilnosti oziroma možnosti telefona (ali podpira NFC plačevanje). mBills je primeren za uporabo ne glede na starost.

Gotovino lahko v mobilno denarnico polagaš ali iz nje dviguješ na vseh Petrolovih prodajnih mestih 24 ur na dan vsak dan v letu, kadarkoli nakazuješ denar drugim osebam na njihovo telefonsko številko ali plačuješ položnice.

mBills ti omogoča plačevanje praktično vsega – blagajniških računov, nakazovanje denarja drugim osebam, dodajanje kartic zvestobe, plačevanje položnic, plačevanje na avtomatih, na spletu, v aplikacijah, na dogodkih in drugje.

Plačuj z mBills na skoraj 44 milijonov prodajnih mest po vsem svetu

Mobilne denarnice si verjetno do sedaj dojemal kot konkurenčne rešitve gotovini, bančnim karticam ter elektronskim in mobilnim bankam. V MBILLS smo povezali med seboj na prvi pogled konkurenčne rešitve v novo storitev – skupaj z Mastercard Slovenija trgu predstavljamo brezstično debetno kartico mBills Mastercard. Za pridobitev kartice niso potrebna dokazila o prihodkih, niti ne potrebuješ stalnih prilivov v mobilno denarnico.

Zdaj lahko z mBills plačuješ kjerkoli, komurkoli in kadarkoli, v Sloveniji in po vsem svetu. Debetna kartica mBills Mastercard je namreč primerna za plačevanje na prodajnih mestih, priročna za spletno nakupovanje in odlična rešitev za plačevanje v tujini.

Na službenem potovanju v Nemčiji s kartico plačaš poslovno kosilo, na romantičnem oddihu v Benetkah častiš kavo na Trgu sv. Marka, na družinskem izletu v Postonjsko jamo pa kupiš vstopnice. Na spletu s kartico mBills Mastercard kupiš letalske karte, rezerviraš hotelsko namestitev in plačaš mesečno naročnino na iCloud in Netflix. Našteli smo le nekaj primerov, verjamemo pa, da lahko v svojem vsakdanjiku najdeš še marsikaterega.

Mobilna denarnica in kartica – kot kava in rogljiček

Kartica mBills Mastercard je vezana na denar v mobilni denarnici mBills – zapraviš lahko toliko denarja, kot ga imaš na voljo v svoji mobilni denarnici. To pomeni, da si v mobilno denarnico naložiš sredstva in jih nato porabljaš za plačevanje z mBills ali s kartico mBills Mastercard.

Tako mBills postane edini način plačevanja, ki ga še potrebuješ, saj ponuja najboljše iz obeh svetov, rešitev, ki jo imaš vedno pod palcem – mobilno plačevanje z mBills in plačevanje z debetno kartico mBills Mastercard na prodajnih mestih, ki še niso pokrita z mobilnim plačevanjem in na spletu.

Mobilni telefon in kartico lahko primerjamo s kavo in rogljičkom. Ali pa s Patom in Matom. Vsak zase je odličen, vendar pa sta neločljivo povezana in najboljša, ko ju postaviš skupaj.

Kartica, ki jo naročiš in upravljaš z mobilnim telefonom

Največja dodana vrednost kartice je, da je izkušnja v celoti mobilna – kartico naročiš, aktiviraš in upravljaš z mobilnim telefonom. Lahko jo kadarkoli nemudoma blokiraš in ponovno aktiviraš, omogočiš in onemogočiš plačevanje izven Evropske Unije, nastavljaš limite za spletna plačila, za dvig na bankomatu in za plačila na prodajnih mestih. Če si pozabljive sorte bo zate koristna informacija, da lahko v mBills aplikaciji kadarkoli preveriš svojo PIN kodo.

Na telefonu imaš na voljo takojšen vpogled v razpoložljivo stanje ter podatke o vseh plačilih. Ob vsakem izvedenem plačilu prejmeš tudi brezplačno obvestilo.

Tako prihraniš čas, živce, energijo in denar. Naj bo to med umivanjem zob ali kuhanjem kosila, mBills ti je na voljo vsako minuto dneva, kjerkoli na svetu. Pozabi zapravljene minute med čakanjem v vrsti in lovljenje zadnjih minut odpiralnih časov poslovalnic.

Prevzemi kontrolo nad svojo denarnico – imej jo vedno pod palcem.

Prevzemi kontrolo nad svojo denarnico – imej jo vedno pod palcem.

Osebna identifikacija? Nič lažjega, opravi jo spotoma na Petrolu

Za uporabo vseh možnosti, ki jih ponuja mBills – med drugim tudi naročilo mBills Mastercard kartice – lahko zdaj uporabniki opravijo osebno identifikacijo tudi na vseh Petrolovih prodajnih mestih. S svojim osebnim dokumentom in telefonom se ustaviš na kateremkoli Petrolovem prodajnem mestu in spotoma opraviš še osebno identifikacijo za mBills. Več o nadgradnji mBills profila in osebni identifikaciji si lahko prebereš v enem od prejšnji blogov, ki ga najdeš tukaj.

Naroči in uporabljaj kartico brezplačno

Ker želimo brezgotovinsko plačevanje omogočiti in približati slehernemu uporabniku, je tako naročilo kot tudi uporaba kartice mBills Mastercard brezplačna. Celoten cenik si lahko ogledaš tukaj.

Bodi med prvimi in naroči svojo brezplačno mBills Mastercard! Kako? – Z le nekaj dotiki zaslona tvojega telefona!

1. Odpri aplikacijo mBills in stranski meni “mBills Mastercard”.
2. Dotakni se možnosti “Želim svojo kartico”.
3. Ko prejmeš kartico, vpiši zadnje 4 številke kartice v mBills aplikacijo in jo aktiviraj.
4. Začni plačevati s kartico!

Več informacij o kartici mBills Mastercard lahko najdeš tule, za vsa dodatna vprašanja pa smo kadarkoli na voljo na 01 200 33 36.

Bodi med prvimi in naroči svojo brezplačno mBills Mastercard!

MBILLS nikoli ne počiva! Prijavi se in ne zamudi nobene novosti, ki smo jo pripravili zate.

prijava na e-novice MB