Na Škisovo z mBills!

14/05/2021

Maj je tukaj! Mesec rezerviran za piknike, zabavo, druženje in kar je najpomembnejše, mesec rezerviran za Škisovo tržnico! Čeprav letos malce drugače, bomo v četrtek, 27. maja, ustvarjali nepozabne in edinstvene spomine Škisove tržnice! Seveda bo mBills  letos ponovno del dogodka. Vprašanje je le, če boš tudi ti. Zaradi trenutnih razmer boš na koncertu s svojimi prijatelji užival preko spleta, kar pa ne pomeni, da ne bo najboljši žur ever. Saj veš kako pravijo, tako se imaš, kot si narediš.  Že veš kdo so letošnji nastopajoči? Na oder bodo stopili band Koala Voice, MRFY ter Tomi M. in Bojan Cvjetićanin.

Vstopnice so v prodaji izključno v aplikaciji mBills. Če pohitiš in opraviš nakup med prvimi 300, ti v mBills denarnico na dan dogodka povrnemo kar 5 €. Tako je tvoj obisk Škisove popolnoma brezplačen! Denar  lahko porabiš za naslednji nakup z mBills, denimo nakup pijače v mBills Marketplace.

Kako do vstopnice?

  1. Odpri aplikacijo mBills in izberi Škisovo tržnico.
  2. Izberi vstopnico ali drug poljuben artikel/paket.
  3. Nadaljuj na potrjevanje svojih podatkov in zaključi nakup.

V mBills Marketplace ti je tokrat prvič eksluzivno na voljo tudi družabna igra Škisova tržnica, ki te popelje naravnost na Kardeljevo ploščad in ti na zabaven način predstavi vse bistvene elemente Škisove tržnice. Ob igranju boš lahko prvič užival na VIP-u, našel svojo skupino prijateljev v manj kot 15 minutah pa tudi blatu se ne bo dalo izogniti. Poleg vstopnice in družabne igre lahko izbiraš med party paketi, v katerih so združeni ključni trije pripomočki. Zraven vstopnice in družabne igre te v paketu po ugodni ceni čaka tudi pijača. Od piva, do žganja in vina. Naročilo dobiš dostavljeno na dom v dnevih pred dogodkom. A pazljivo! Party paketi so ti na voljo le do 21. oziroma 25. maja, tako da si le hitro zagotovi svojega favorita.

Posebnost letošnje Škisove tržnice pa je, da ne bo obarvana samo v rumeno, temveč tudi v barvah dobrodelnosti. Celoten izkupiček vstopnic bo namenjen Fundaciji Študentski tolar, ki pomaga študentom, ki so se zaradi različnih razlogov znašli v socialni stiski. Če želiš Fundacijo še dodatno podpreti, lahko svojo donacijo opraviš tako z nakupom vstopnice, kot tudi z donacijo v mBills.

Ker trenutne razmere ne dopuščajo, da bi plesali pred odrom in se prerivali do prve vrste, bo glavno prizorišče kar na tvoji ali prijateljevi terasi doma. Dekica, dobra družba, pijača, nekaj za prigriznit in vzdušje bo kot na Kardeljevi! Da boš lahko res užival ob glasbi banda Koala Voice in drugih izvajalcev, ne pozabi na dober zvočnik. Naj bodo sosedje malo jezni, dobre žurke že dolgo ni bilo!

Škisova 2021, mi prihajamo!

MBILLS nikoli ne počiva! Prijavi se in ne zamudi nobene novosti, ki smo jo pripravili zate.

prijava na e-novice MB