MARKETPLACE Najsodobnejši način nakupovanja!

27/11/2020

V mBills Marketplace opraviš enostavne nakupe brez vpisovanja podatkov za dostavo in prepisovanja dolgih številk s tvoje kartice. Celoten postopek od ogleda ponudbe in izbire produkta do oddaje naročila ter plačila ti ponujamo na enem mestu.

Nadaljuj z branjem in odkrij, kaj vse je novega in kako si z novimi funkcionalnosti v mobilni denarnici mBills lahko poenostaviš svoj vsakdan.

Kaj vse lahko najdeš v mBills Marketplace?

 • Ponudba – Na enem mestu imaš ponudbo izbranega trgovca, izbereš svoj izdelek, oddaš naročilo in opraviš plačilo.
 • Donacije – Podpreš lahko več kot 13 dobrodelnih akcij.
 • Šparovček – Enostavno varčevanje.
 • mBills POS – Ponudite svojim kupcem sodoben način plačevanja.
 • Polnjenje po PSD2 – Komitenti NLB lahko svoj TRR neposredno povežejo s svojim mBills.
 • Vstopnice – Vstopnico kupiš v mBills Marketplace in jo imaš tam do dogodka varno shranjeno.

Si že preveril, kaj lahko le z nekaj kliki v mBills naročiš na dom?

Predstavljamo ti najsodobnejši način nakupovanja, ki na enem mestu združuje celoten postopek od ogleda ponudbe in izbire produkta do oddaje naročila in plačila. Nakup še nikoli ni bil tako enostaven. Ponudba v mBills Marketplace je iz dneva v dan bolj pestra in verjamemo, da bo vsak našel nekaj zase.

 • Izdelki ekskluzivne kolekcije Luke Dončića so na voljo tudi pri nas. Izberi si svojega ali pa z njim preseneti prijatelja za rojstni dan ali novo leto!
 • V zavihku “Marketplace” te v ponudbi Runda Sekunda čaka širok nabor piv + točilne naprave, s katerimi bo tvoj dom postal pravi “mini bar”, kjer si boš lahko natočil popolno točeno pivo. Želiš biti gostitelj kot se šika? Ni problema.
 • Zate imamo tudi Big Bang ponudbo, kjer lahko najdeš ponudbo povsem novega modela atraktivne pametne ure Garmin VENU SQ. Z nekaj dotiki je ura lahko tvoja, za brezplačno dostavo na naslov, ki ga oddaš v potrdilu naročila, poskrbi Big Bang.

DONACIJE

Vsakdo si želi pomagati, če le lahko. Doniranje različnim dobrodelnim organizacijam, še nikoli ni bilo tako preprosto. V mBills Marketplace lahko podpreš več kot 13 dobrodelnih akcij. Sodeluj v tednu Karitasa in pomagaj s svojo donacijo.

ŠPAROVČEK

Ne prelagaj začetka varčevanja na takrat, ko boš dobil naslednjo plačo ali povišico, pač pa začni takoj. Najbolje, da že kar danes. Nova različica mobilne denarnice mBills ti omogoča še več priročnih načinov za enostavno varčevanje denarja. V aplikaciji si lahko namreč ustvariš Šparovček in privarčuješ za svoje cilje.

To narediš v nekaj enostavnih korakih, in sicer tako da:

 • Določiš ime Šparovčka.
 • Izbereš sliko, ki te bo motivirala, da privarčuješ denar za cilj, ki si si ga zastavil.
 • Določiš želen znesek in časovni okvir, torej do kdaj želiš ta denar privarčevati.

Po želji in glede na različne cilje si lahko ustvariš tudi do 10 Šparovčkov.

Najsodobnejši način nakupovanja z mBills!

MBILLS nikoli ne počiva! Prijavi se in ne zamudi nobene novosti, ki smo jo pripravili zate.

prijava na e-novice MB