Ostani zdrav in plačuj z mBills

23/10/2020

Javno življenje v Sloveniji se ponovno ustavlja. V teh časih je pomembno, da ostanemo doma, in še bolj, da poskrbimo zase ter za svoje dobro počutje. Z mobilno denarnico mBills si lahko olajšaš marsikatero skrb. Z njeno pomočjo lahko denimo enostavno naročiš dobro hrano, nakupuješ v svoji najljubši spletni trgovini ali se odpraviš po svojo najljubšo »kavo to go«. Če te zanima še več o tem, kako ti lahko kartica mBills Mastercard® olajša vsakdan, beri naprej.

Pazi na svoje zdravje in opravi vse nakupe kar preko spleta

Prepričani smo, da tudi v teh dneh ne boš ostal lačen. Zelo pomembno je, da zaužijemo zadostno količino vitaminov, ki jih lahko naročiš na spletni strani Gajbica.si, ali Zeleni zabojček. Z mobilno denarnico mBills  lahko naročen zabojček zdravja, plačaš tudi po predračunu in se tako spretno izogneš bančnim provizijam. V aplikaciji mBills izberi Ročni vnos – UPN nalog, vpiši podatke, ki jih navaja trgovec, ter potrdi plačilo.

Če pa ti zaradi dela od doma kdaj pa kdaj zmanjka časa za kuho, si svoj obrok lahko naročiš na portalih ehrana ali Wolt, kjer prav tako poskrbijo za brezstično dostavo. Plačilo prek ehrane je še posebej priročno, saj ga večinoma lahko potrdiš kar v mBills denarnici, medtem, ko je treba pri Woltu vnesti podatke kartice mBills Mastercard. Tako se izogneš kakršnemu koli stiku z drugimi in s tem prenašanju virusa.

Privošči si nekaj lepega zase in se v teh težkih časih vsaj malce pocrkljaj. V spletni trgovini Smile Concept Store lahko najdeš velik izbor različnih dodatkov za dom, ki bodo popestrili tvoje stanovanje. Možnosti je nešteto, poleg tega pa lahko izbiraš tudi med različnimi družabnimi igrami in knjigami, s katerimi bo čas doma hitreje tekel, pa še zabave in smeha ne bo manjkalo. Razvajaj sebe in svoje najbližje. Odkrij zanimivo in unikatno ponudbo lokalnih izdelkov slovenskih podjetnikov v spletni trgovinici Čas za kavo. 

Podpirajmo drug drugega. Skupaj zmoremo več.

Privoščite si rogljiček in jutranjo kavo ter plačajte brezstično

Čas za kavo? Privošči si ”kavo to go”

Kot že dobro veš, si lahko z denarnico mBills brezstično privoščiš kavo na številnih kavomatih. A vsi imamo tudi najljubšo kavarno, kjer kava še posebej tekne. Žal so morale kavarne  v teh dneh zapreti svoja vrata, a to še ne pomeni, da moraš ostati brez svoje najljubše doze kofeina.

Zate smo zato zbrali nekaj idej, kje si lahko privoščiš “kavo to go” in jo plačaš brezstično, s svojo mobilno denarnico mBills:

Lahko pa se odpraviš na Petrol! V okusih vrhunske kave iz družine Kava na poti boš užival v vsakem trenutku – ko si na poti ali doma.

Kartica mBills omogoča plačevanje brez stika, denimo s pametno uro, kakršno ima dekle na sliki

Kako uporabljam kartico mBills Mastercard?

Vse, kar potrebuješ, za plačevanje doma, na spletu ali v tujini, je kartica mBills Mastercard. Kot izdajatelj plačilnih kartic si ves čas prizadevamo za dobro uporabniško izkušnjo ter visoke varnostne standarde. Ker pa velja, da lahko za svojo lastno varnost vsak največ stori sam, je tako tudi pri uporabi plačilnih kartic. Zato je tu mobilna denarnica mBills, ki ti omogoča popolnoma varno, enostavno, priročno in hitro s svojo kartico.

Za vsako opravljeno transakcijo z našo kartico prejmeš v svojo mBills denarnico obvestilo. Tako lahko sproti nadzoruješ porabo na kartici. Če prejmeš obvestilo in kartice nisi uporabil sam, takoj blokiraj njeno uporabo v mBills denarnici. Potem preveri, ali imaš kartico fizično pri sebi in, od kod je prišla transakcija. Če si še vedno prepričan, da je transakcija posledica zlorabe, se obrni na našo ekipo za pomoč uporabnikom.

V aplikaciji lahko kadarkoli:

  • Spremeniš PIN številko svoje kartice,
  • Preveriš podatke svoje kartice in opraviš spletni nakup tudi, če fizično kartice nimaš pri sebi,
  • kartico blokiraš,
  • omogočiš plačila izven EU in
  • spremeniš limite za dvige na bankomatu, spletna plačila in skupni dnevni limit.

Svoj limit spletnih plačil lahko nastaviš na višino zneska, ki ga želiš plačati. Takoj ko je nakup opravljen, pa lahko limit nastaviš na 0 € in se tako zavaruješ pred morebitnimi zlorabami kartice. Svojo kartico mBills Mastercard lahko povežeš tudi z uro Garmin ali Fitbit in tako nakupuješ še varneje, enostavneje in brez dotikov, kar je v današnjih časih še posebej pomembno. 

Če se že dalj časa spogleduješ z idejo o nakupu pametne ure, naj ti namignemo, da jo lahko povsem brezstično kupiš kar v mBills denarnici. In to ne kar katerokoli, temveč povsem nov model vrhunske ure Garmin, ki omogoča tudi plačevanje. Preveri izbor ur v mBills/več/ponudba.

Plačevanje položnic brez provizije

Mobilna denarnica mBills ti omogoča, da položnice plačaš od doma in to brez provizije! Svoje obveznosti poravnaš neodvisno od delovnih časov in bančnih urnikov.

Varno nakupuj na internetu

Izkoristi še zadnje dni možnosti sodelovanja v nagradni igri. Podarili bomo 5 novih ur Garmin Venu Sq, ki ti omogočajo plačevanje z mBills Mastercard preko Garmin Pay™, 20 srečnih izžrebancev pa prejme 20 € v mBills denarnico.

S kartico mBills Mastercard ti pomagamo, da ob začasni, a drastični spremembi vsakodnevnega ritma preizkusiš tudi kaj novega, se česa novega naučiš ali se na zabaven način družiš z najbližjimi. Morda boš celo ugotovil, da je mnogo izdelkov ali storitev priročnejše naročati kar po spletu ter s tem nadaljeval tudi, ko kriza mine. mBills bo pri tem tvoj zvest partner, saj ti omogoča, da s kartico enostavno in brezplačno upravljaš kar od doma, med spletnimi nakupi pa ostajaš varen in brezskrben.

Ne pozabi najprej napolniti mBills denarnice

Da boš lahko v teh dneh izkoristil vse prednosti svoje mobilne denarnice mBills in plačeval brezstično, pa najprej poskrbi, da bo polna. Najbolj ugodno in varno je, da svojo mBills denarnico napolniš z mesečnim polnjenjem ali prek UPN naloga v svoji spletni ali mobilni banki. Več o možnostih polnjenja mBills denarnice preberi tukaj.

Če boš pri uporabi mBills denarnice naletel na kako vprašanje, se lahko vedno obrneš na našo ekipo, ki skrbi za vse naše naročnike, ali pa si prebereš pogosto zastavljena vprašanja.

Ostani zdrav in plačuj na spletu!

MBILLS nikoli ne počiva! Prijavi se in ne zamudi nobene novosti, ki smo jo pripravili zate.

prijava na e-novice MB