Nagradna igra: Prejmi Garmin Venu Sq

04/10/2020

S kartico mBills Mastercard lahko plačuješ na 44 miljonov prodajnih mest v Sloveniji in tujini. Vsakodnevno si lahko še poenostaviš, saj je ponovno omogočeno varno plačevanje s tvojo pametno uro Garmin. Plačevanje s pametnimi urami je med uporabniki vedno bolj pribljubljeno, saj ponuja hiter, varen in priročen nakup brez iskanja kartice in vpisovanja PIN kode.

Še nimaš svoje pametne ure?

Z malo sreče in redno uporabo mBills denarnice, boš lahko tudi sam preizkusil delovanje Garmin Pay. Sodeluj v brezčasni nagradni igri  in osvoji eno izmed petih pametnih ur Garmin Venu Sq, ki ti jih v sodelovanju z Garmin podarja mBills. V nadaljevanju preberi, kako sodeluješ v nagradi igri in kdaj bodo znani nagrajenci.

Kako sodeluješ?

  1. Med 24. 9. in 1. 11. 2020 opravi vsaj 5 plačil z mobilno denarnico mBills ali s kartico mBills Mastercard®. Če še nimaš nove kartice, jo lahko naročiš v svoji mBills denarnici, in sicer v zavihku »Kartice«.
  2. Prijavi se na nagradno igro, tukaj.

Sodeluj v brezčasni nagradni igri mBills

V nagradni igri lahko sodeluješ do 1. 11. 2020, izžrebali pa bomo:

  • 5 nagrajencev, ki bodo prejeli Garmin uro Venu Sq – Shadow Gray/Slate, ki ti omogoča plačevanje na brezstičnih POS terminalih. in dvig gotovine na brezstičnih bankomatih.
  • 20 nagrajencev, ki bodo prejeli dobroimetje v mBills denarnico v višini 20 €.

Sodeluj v nagradni igri.

Želiš izvedeti več o plačevanju z Garmin Pay ali Fitbit Pay?

MBILLS nikoli ne počiva! Prijavi se in ne zamudi nobene novosti, ki smo jo pripravili zate.

prijava na e-novice MB